ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βολές» ΝΔ σε Κυβέρνηση: Παραδίδει το κέντρο της Αθήνας στην ανομία και την αναρχία

Δημοσίευση 30 Ιουνίου 2017, 11:56 / Ανανεώθηκε 30 Ιουνίου 2017, 11:29
«Βολές» ΝΔ σε Κυβέρνηση: Παραδίδει το κέντρο της Αθήνας  στην ανομία και την αναρχία
Facebook Twitter Whatsapp

«Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες, από την ομολογία Τόσκα ότι τα Εξάρχεια είναι άβατο και από την απαγόρευση που εξέδωσε για μια νόμιμη, ειρηνική διαδήλωση των αστυνομικών και η Κυβέρνηση επέλεξε να παραδώσει το κέντρο της Αθήνας στην ανομία και την αναρχία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες, από την ομολογία Τόσκα ότι τα Εξάρχεια είναι άβατο και από την απαγόρευση που εξέδωσε για μια νόμιμη, ειρηνική διαδήλωση των αστυνομικών και η Κυβέρνηση επέλεξε να παραδώσει το κέντρο της Αθήνας στην ανομία και την αναρχία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στην Κυβέρνηση στον απόηχο των χθεσινοβραδινών επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως σημειώνει οι Πειραιώς «οι συγκεντρώσεις απαγορεύονται για όλους, όχι όμως για τους μπαχαλάκηδες που θέλουν να επιβάλλουν το χάος, να καίνε και να καταστρέφουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, να απειλούν ανθρώπινες ζωές.

Συνεχείς επιθέσεις και τραυματισμοί αστυνομικών, ενώ σε γειτονιές όπως το Μενίδι, οι σφαίρες σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων.

Αυτή είναι η αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ περί ασφάλειας, ευνομούμενης πολιτείας και Κράτους δικαίου.»

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας καταλήγει καθιστώντας τον πρωθυπουργό προσωπικά υπεύθυνο για ό,τι συμβεί, από την στιγμή που δεν "καθαιρεί" τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη».