ΠΟΛΙΤΙΚΗ

M. Όθωνας στο «Ακραίως»: Δεν ντρεπόμαστε για την παράταξη - Δεν απαξιώνουμε την ιστορία μας

Δημοσίευση 30 Ιουνίου 2017, 12:13 / Ανανεώθηκε 30 Ιουνίου 2017, 12:32
M. Όθωνας στο «Ακραίως»: Δεν ντρεπόμαστε για την παράταξη - Δεν απαξιώνουμε την ιστορία μας
Facebook Twitter Whatsapp

Για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, το οποίο αρχίζει σήμερα το απόγευμα μίλησε στο ''Ακραίως'' στον ΣΚΑΪ ο γεν. διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Όθωνας στους Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο, τονίζοντας ότι πρόκειται ένα μεγάλο βήμα προς την ενοποίηση του χώρου.

Για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, το οποίο αρχίζει σήμερα το απόγευμα μίλησε στο ''Ακραίως'' στον ΣΚΑΪ ο γεν. διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Όθωνας στους Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο, τονίζοντας ότι πρόκειται ένα μεγάλο βήμα προς την ενοποίηση του χώρου.

Σύμφωνα με τον κ. Όθωνα ''Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα σε μια πρωτοβουλία ενοποίησης του χώρου, έτσι όπως προαναγγελθεί από την Πρόεδρο. 
Είναι πράγματι οι διαδικασίες αυτές και πολλές και επίπονες. Πρέπει να είναι κατανοητό σε όλους. Όταν όμως προσπαθούμε να βρούμε κοινό βηματισμό, χρειάζεται και χρόνος και διαδικασίες. Αυτά τα βήματα είναι αναγκαίες προϋποθέσεις''.

Σχετικά με τις παρουσίες και τις απουσίες στο συνέδριο ''To παρουσιολόγιο και το απουσιολόγιο του θα το δούμε στο κλείσιμό του. Η μεγάλη κοίτη έχει δημιουργηθεί. Όμως ακόμα και σε στελέχη που θα επιλέξουν να μην είναι αυτό το Σαββατοκύριακο στο συνέδριο, η πρόσκληση θα είναι ανοιχτή''.

Ερωτηθείς για την πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Όθωνας τόνισε ότι ''η πρόσκλησή μας ήταν ενιαία σε όλα τα κόμματα και ήταν δική τους απόφαση να ορίσουν το επίπεδο εκπροσώπησής τους. Εξάλλου και κατά την τελευταία συνάντηση τους η κ. Γεννηματά τον προσκάλεσε δια ζώσης''

Ο γεν. διευθυντής του ΠΑΣΟΚ μίλησε για την καινούρια ημέρα στον κεντρώο χώρο, χωρίς όμως να αφήνουν πίσω τους... συντρίμμια: ''Εμείς δουλεύουμε δύο χρόνια στη λογική ενδυνάμωσης του ΠΑΣΟΚ. Δεν ντρεπόμαστε για την παραταξή μας, δεν το προσεγγίζουμε ενοχικά. Δεν απαξιώνουμε την ιστορία μας και την παρακαταθήκη μας''.