ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Κυρανάκης: Να απαντήσει ο Αλ. Τσίπρας αν ήξερε για τις συνομιλίες Καμμένου - Γιαννουσάκη

Δημοσίευση 3 Ιουλίου 2017, 12:36 / Ανανεώθηκε 3 Ιουλίου 2017, 12:40
Κ. Κυρανάκης: Να απαντήσει ο Αλ. Τσίπρας αν ήξερε για τις συνομιλίες Καμμένου - Γιαννουσάκη
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μίλησε στο «Ακραίως»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για το δημοσκοπικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή μίλησε στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ και τους Τ. Χατζή και Γ. Παπαχρήστο ο Κ. Κυρανάκης

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, απαντώντας σε ερώτημα της επιδιώκει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συζήτηση τόνισε: "Τη συζήτηση τη ζητήσαμε γιατί πρέπει να μάθει ο λαός την αλήθεια για το τι πραγματικά συμφωνήθηκε στο Eurogroup".

Ο κ. Κυρανάκης τόνισε πως η συζήτηση θα «ανοίξει». Συγκεκριμένα είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει εξηγήσεις ξεκάθαρα από τον κύριο Τσίπρα για το εάν είχε ενημέρωση ο πρωθυπουργός για την επαφή του με τον ισοβίτη, για το εάν εγκρίνει αυτή την πρωτοβουλία, για το αν είχε γνώση για τα όσα συζήτησαν μεταξύ τους. Με ένα "ΝΑΙ" ή με ένα "ΟΧΙ" οφείλει να απαντήσει ο πρωθυπουργός».

Ο αν. εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε πως ο κ. Τσίπρας πρέπει «να απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι» αν είχε γνώση από πριν για την επαφή του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον ισοβίτη.

«Έχει πολύ μεγάλο νόημα ο κ. Τσίπρας να απαντήσει» είπε και πρόσθεσε:  «Γιατί αν ο πρωθυπουργός "εγκρίνει" όλη αυτή την ιστορία και "εγκρίνει" το περιεχόμενο των συζητήσεων μεταξύ του κ. Καμμένου και του κ. Γιαννουσάκη μιλάμε για ένα σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων».

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καταθέσει πρόταση μομφής για την υπόθεση ο κ. Κυρανάκης σημείωσε πως όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα είναι στη διάθεση της αντιπολίτευσης.

Σε ερώτημα αν η Νέα Δημοκρατία αισθάνεται πως έχει «κολλήσει» στις δημοσκοπήσεις ο κ. Κυρανάκης διευκρίνισε πως «για πρώτη φορά υπάρχει τόσο μεγάλη διάφορα μεταξύ 1ου και 2ου κόμματος» σημειώνοντας πως «αυτό δεν είναι αλαζονεία αλλά πραγματικότητα». Τόνισε, εξάλλου, πως η Νέα Δημοκρατία δεν ενδιαφέρεται αν φαίνεται ισχυρή στις δημοσκοπήσεις αλλά να «κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου»