ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος: «Η διαπλοκή με προμετωπίδα τα ΜΜΕ συγκαλύπτει το Noor 1»

του Παναγιώτη Τζαννετάτου - Δημοσίευση 6 Ιουλίου 2017, 15:35 / Ανανεώθηκε 6 Ιουλίου 2017, 15:35
Π. Καμμένος: «Η διαπλοκή με προμετωπίδα τα ΜΜΕ συγκαλύπτει το Noor 1»
Facebook Twitter Whatsapp
Σε μια σκληρή δήλωση που εμπλέκει «δυνάμεις» διαπλοκής, οργανωμένο έγκλημα, τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τη ΝΔ, προχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε μια σκληρή δήλωση που εμπλέκει «δυνάμεις» διαπλοκής, οργανωμένο έγκλημα, τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τη ΝΔ, προχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Οι δυνάμεις της διαφθοράς, της διαπλοκής και του οργανωμένου εγκλήματος με προμετωπίδα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης συγκαλύπτουν τη μεγαλύτερη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών των τελευταίων χρόνων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος και προσθέτει: «συγχρόνως επιδιώκουν τη δημιουργία κλίματος εκφοβισμού και τρομοκρατίας στη Δικαιοσύνη, με διττό στόχο την ατιμωρησία υψηλά ιστάμενων προσώπων και την αποσταθεροποίηση των θεσμών της Δημοκρατίας».

Ο κ. Καμμένος σημειώνει πως αποτέλεσμα αυτού του «εγκληματικού», σχεδιασμού είναι η «απόπειρα αντιστροφής των ρόλων των κατηγορουμένων και υπόπτων σε καταγγέλλοντες», καθώς και η στοχοποίηση εισαγγελικών λειτουργών που ανθίστανται στις «έκνομες επιδιώξεις τους».

«Σε αυτό το έργο βρήκαν συμπαραστάτη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αποδεικνύεται πλέον ότι η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να καλύψει τον επιχειρηματία κ. Ευάγγελο Μαρινάκη», σημείωσε ο υπουργός υπογραμμίζοντας πως εξετάζεται η εμπλοκή του επιχειρηματία σε υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης με στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο, σε υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. «Πρόσφατα αποκαλύφθηκαν εμβάσματα εταιρειών συμφερόντων του προς τη ναυλώτρια εταιρεία του πλοίου NOOR 1 και τηλεφωνικές συνομιλίες του με εμπλεκόμενο στην υπόθεση την ώρα της σύλληψης της συμμορίας και της κατάσχεσης των ναρκωτικών», σημείωσε.

Στη δήλωσή του ο κ. Καμμένος καταλήγει λέγοντας πως η ΝΔ ταυτίζεται πλήρως με τον επιχειρηματία και καλεί τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει «ποιο συγγενικό του πρόσωπο συστεγάζεται και συνεπιχειρεί με τον κ. Μαρινάκη;».