ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μονομαχία» κυβέρνησης – ΝΔ για οικονομία και Noor 1

Δημοσίευση 7 Ιουλίου 2017, 17:53 / Ανανεώθηκε 7 Ιουλίου 2017, 18:27
«Μονομαχία» κυβέρνησης – ΝΔ για οικονομία και Noor 1
Facebook Twitter Whatsapp

ΝΔ: Δεν είναι ανοησίες τα εγκλήματα της κυβέρνησης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτικός «καύσωνας» επικρατεί με αφορμή τόσο τις εξελίξεις στην οικονομία όσο και αυτές με το Noor 1

Μετά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που έγινε στη Βουλή κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία συνεχίζουν τη δημόσια αντιπαράθεση τους. 

Η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να ζητήσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα της επικοινωνίας αλλά και για την οικονομία ρίχνει νερό στο μύλο της πολιτικής διαφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Από τη Νέα Δημοκρατία τονίζουν πως «τα εγκλήματα σε βάρος της οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας με τα σχέδια για διπλό νόμισμα κι έξοδο από την Ευρωζώνη, προφανώς δεν είναι ανοησίες».

Στο ίδιο πνεύμα η Πειραιώς πρόσθεσε: «Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Που ο ελληνικός λαός απαιτεί να διερευνηθεί κι η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται γι’  αυτό.

Γι’ αυτό το Μέγαρο Μαξίμου ας εγκαταλείψει τουλάχιστον την αλαζονεία».

ΝΔ: «Το Μέγαρο Μαξίμου σιωπά πανικόβλητο για την εμπλοκή του Π. Καμμένου»

«Το Μέγαρο Μαξίμου σιωπά πανικόβλητο για την εμπλοκή του Υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου στην σκανδαλώδη υπόθεση των συνομιλιών του με τον καταδικασμένο ισοβίτη για την υπόθεση ναρκωτικών. Η σιωπή του όμως είναι εκκωφαντική και για την εγκληματική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το 2015», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της.

Εκτιμά μάλιστα πως «νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα».  

«Αποδεικνύεται ότι υπήρχε σχέδιο πριν από τις εκλογές του 2015, με τη συμμετοχή ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα, το οποίο οδηγούσε τη χώρα σε αλλαγή νομίσματος και έξοδο από την Ευρωζώνη» εκτιμούν στην Πειραιώς.

«Όλοι μαζί, ενσυνειδήτως, οδηγούσαν τη χώρα στην καταστροφή. Και συνεχίζουν και κρατούν, ακόμα και σήμερα, στη θέση του συμβούλου του Υπουργού Οικονομικών τον κ. Γκλεν Κιμ, ο οποίος είχε τότε σημαντικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο.
Εκτός από τον κ. Τσίπρα γιατί σιωπούν οι Δραγασάκης και Παππάς που ήταν γνώστες του σχεδίου;», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Όλοι οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια για να καταλάβουν γιατί υφίστανται την δραματική επιδείνωση της ζωής τους αυτά τα τελευταία χρόνια.  
Γι’ αυτό απαιτούν να γίνει δεκτή η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα», καταλήγει.