ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι επόμενες κινήσεις της ΝΔ μπροστά στο «κρυφτό» Αλ. Τσίπρα - Π. Καμμένου

του Πάνου Ρασσιά - Δημοσίευση 8 Ιουλίου 2017, 08:29 / Ανανεώθηκε 8 Ιουλίου 2017, 08:29
Οι επόμενες κινήσεις της ΝΔ μπροστά στο «κρυφτό» Αλ. Τσίπρα - Π. Καμμένου
Facebook Twitter Whatsapp

Από την Πειραιώς αναμένεται να σηκώσουν τους τόνους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ο Πάνος Καμμένος κρύβεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα, όπως ακριβώς ο κ. Τσίπρας κρύβεται πίσω από τον κυβερνητικό του εταίρο» σημείωνε στο newpost.gr, κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, προσθέτοντας πως «ο ένας είναι όμηρος του άλλου και οι δύο μαζί κρατάνε εγκλωβισμένη τη χώρα». Σύμφωνα με τον ίδιο, η άρνηση του πρωθυπουργού να συναινέσει στο αίτημα της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση Noor1, δείχνει ότι ο ίδιος είναι εκτεθειμένος.

Από την οδό Πειραιώς στις επόμενες ημέρες αναμένεται να «σηκώσουν» επικοινωνιακά την αδυναμία του κ. Τσίπρα να δώσει απαντήσεις, τόσο  σχετικά με την απόλυτη αποτυχία επίτευξης των δικών του στόχων στην οικονομία, όσο και για την πλήρη κάλυψη των «επικίνδυνων και αντιθεσμικών» επιλογών του υπουργού Άμυνας. Τα ερωτήματα που θα βάζουν καθημερινά στο τραπέζι είναι τα εξής:

  • Είχε προηγούμενη ενημέρωση από τον κ. Καμμένο για την επαφή του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη;
  • Είχε την έγκρισή του για να το πράξει;
  • Είχε ή έχει πλέον γνώση του τι ειπώθηκε μεταξύ τους; 

«Οι λεονταρισμοί του κ. Καμμένου να καταθέσει η αντιπολίτευση πρόταση μομφής ή να προτείνει προανακριτική αποδείχτηκαν κούφιοι» σημείωναν από τη ΝΔ. Σύμφωνα με τα γαλάζια στελέχη όλα τα παραπάνω, οδήγησαν τον κ. Τσίπρα να επιδοθεί σε ένα κρεσέντο αντιπερισπασμού επενδύοντας στο σύνηθες θέμα της σκανδαλολογίας.

«Με προσωπικές του παρεμβάσεις και επιστρατεύοντας τον γνωστό κ. Πολλάκη. Μάταιες οι προσπάθειες», ξεκαθάριζαν από τη ΝΔ, από όπου θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν προτάσεις με θετικό πρόσημο, όχι μόνο για την ανόρθωση της οικονομίας, αλλά για όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας.

Σύμφωνα με το γαλάζιο σχεδιασμό, ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει τις περιοδείες σε όλη τη χώρα και μετά τα μέσα Ιουλίου, με επόμενους σταθμούς περιοχές της Μακεδονίας και νησιά του Ιονίου. Παράλληλα την προσεχή Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει το στίγμα του κόμματός του μπροστά στις κρίσιμες εξελίξεις, ζητώντας τους παράλληλα να βρίσκονται σε εκλογική ετοιμότητα, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.