ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίντεο: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας - Ποιοι υπουργοί βρέθηκαν στο πλευρό του

Δημοσίευση 8 Ιουλίου 2017, 10:59 / Ανανεώθηκε 8 Ιουλίου 2017, 16:51
Βίντεο: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας - Ποιοι υπουργοί βρέθηκαν στο πλευρό του
Facebook Twitter Whatsapp

Λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έλαβε εξιτήριο από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έλαβε εξιτήριο από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου την Παρασκευή υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης κήλης

Σύμφωνα με πληροφορίες η επέμβαση διήρκεσε πενήντα λεπτά. Ο πρωθυπουργός είχε κάποιες ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες και κρίθηκε σκόπιμο να χειρουργηθεί άμεσα, προκειμένου η υγεία του να μην επιβαρυνθεί, καθώς και το πρόγραμμά του την ερχόμενη εβδομάδα είναι πολύ βαρύ, με την ομιλία που έχει προγραμματιστεί την Τρίτη στη Βουλή για το Κυπριακό, αλλά και τα ταξίδια του σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη (περιφερειακό συνέδριο, ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας Ελλάδας - Σερβίας) την Τετάρτη και την Πέμπτη αντίστοιχα.

Ήταν μια επέμβαση ρουτίνας, τόνιζαν χαρακτηριστικά από το περιβάλλον του και όλα εξελίχθηκαν ομαλά. 

Η οικογένεια του βρέθηκε στο πλευρό του ενώ από την πρώτη στιγμή στο Ευγενίδειο βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ενώ τον επισκέφθηκαν  ο κ. Φλαμπουράρης  και ο κ. Τζανακόπουλος.

Περαστικά από τον Κ. Μητσοτάκη

Με ένα μήνυμα στο Twitter το πρωί του Σαββάτου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης​ ευχήθηκε περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα που νοσηλεύεται στο Ευγενίδειο έπειτα από επιτυχημένη επέμβαση κήλης. 

«Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα και γρήγορη ανάρρωση!» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.