ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευ. Βενιζέλος για βράβευση Αλ. Τσίπρα: Λεπτή γαλλική ειρωνεία

Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου 2017, 20:48 / Ανανεώθηκε 22 Νοεμβρίου 2017, 20:48
Ευ. Βενιζέλος για βράβευση Αλ. Τσίπρα: Λεπτή γαλλική ειρωνεία
Facebook Twitter Whatsapp

«Η συζήτηση θα γίνει τη Δευτέρα και ο κ. Τσίπρας νομίζω ότι σήμερα ο κ. Τσίπρας ανέλαβε αλληλέγγυα και εις ολόκληρον την ευθύνη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή την αναβολή της συζήτησης για τη Δευτέρα της επερώτησης για τη πώληση στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

«Η συζήτηση θα γίνει τη Δευτέρα και ο κ. Τσίπρας νομίζω ότι σήμερα ανέλαβε αλληλέγγυα και εις ολόκληρον την ευθύνη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την βράβευση του πρωθυπουργού στο Παρίσι επεσήμανε ότι εκτιμά τη λεπτή γαλλική ειρωνεία, όπως χαρακτηριστικά είπε και ανέφερε: «Πρέπει να βραβευτεί ο κ. Τσίπρας γιατί γλιτώσαμε από την απόλυτη καταστροφή που ο ίδιος απείλησε να προκαλέσει το 2015. Εξακολουθούμε όμως πάντα να υφιστάμεθα τις βαριές συνέπειες της πολιτικής που ακολουθεί έκτοτε και η οποία δεν δίνει πραγματική προοπτική στην πραγματική οικονομία. Είμαστε στη στασιμοχρεοκοπία πάνω στην επιφάνεια του νερού. Δεν βυθιζόμαστε αλλά και δεν απογειωνόμαστε».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπογράμμισε ότι « για περάσουμε στη φάση της κανονικότητας πρέπει να έχουμε ένα πραγματικό εθνικό σχέδιο, συγκεκριμένο, υπεύθυνο, προοδευτικό .Ο Κύκλος Ιδεών συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή, με συνέδρια, εκδηλώσεις. Σήμερα τη σχέση έννομης τάξης και επενδύσεων, δικαστικού συστήματος και επενδύσεων, για να μπορέσουμε να δώσουμε πρακτικές απαντήσεις».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr