ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν.Δ. για υπ. Προστασίας Πολίτη: Καλώς τους κι ας άργησαν!

Δημοσίευση 13 Απριλίου 2018, 13:35 / Ανανεώθηκε 13 Απριλίου 2018, 14:52
Ν.Δ. για υπ. Προστασίας Πολίτη: Καλώς τους κι ας άργησαν!
Facebook Twitter Whatsapp

«Οι προηγούμενες εξαγγελίες για αποδέσμευση αστυνομικών έμειναν στα χαρτιά»

«Καλώς τους κι ας άργησαν...». Αυτό ήταν το σχόλιο της Νέα Δημοκρατία με αφορμή την εξαγγελία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για ενίσχυση της αστυνόμευσης στην Αττική με 800 επιπλέον αστυνομικούς, σημειώνοντας ωστόσο ότι πρόκειται για την τρίτη σχετική κυβερνητική εξαγγελία από το 2015.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Για τρίτη φορά, από το 2015, η κυβέρνηση εξήγγειλε σήμερα τη μετακίνηση εκατοντάδων αστυνομικών από την προστασία προσώπων, στους δρόμους και τις γειτονιές. Οι δύο προηγούμενες εξαγγελίες έμειναν στα χαρτιά, όπως άλλωστε και τόσα άλλα.

Προφανώς, η κυβέρνηση την ξαναθυμήθηκε, μετά την πρωτοβουλία τη Νέας Δημοκρατίας να αποδεσμεύσει το 20% των αστυνομικών τής δικής της φύλαξης.

Θα παρακολουθούμε καθημερινά αν ο κ. Τόσκας θα εκπληρώσει αυτήν τη φορά την υπόσχεσή του. Μέχρι τότε, ωστόσο, θα ήταν χρήσιμο να ενημερώσει τους πολίτες για τον ακριβή αριθμό των αστυνομικών που απασχολούνται σήμερα για την προστασία του πρωθυπουργού και κάθε κυβερνητικού στελέχους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr