ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυγενάκης για πόρισμα της OLAF: «Ένα - ένα τα σκάνδαλα της κυβέρνησης παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης»

Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου 2018, 10:46 / Ανανεώθηκε 25 Νοεμβρίου 2018, 10:35
Αυγενάκης για πόρισμα της OLAF: «Ένα - ένα τα σκάνδαλα της κυβέρνησης παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης»
Facebook Twitter Whatsapp

«Η πιο ανήθικη κυβέρνηση που επικαλείται το ηθικό της πλεονέκτημα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Παρατυπίες, παραβίαση των κανόνων στην ανάθεση υπηρεσιών σε αναδόχους, σπατάλες, αδικαιολόγητες δαπάνες, κατάχρηση θέσης και κακοδιαχείριση είναι μόνο μερικά από όσα διαπίστωσε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης Απάτης (OLAF) για αντιμετώπιση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης αναφορικά με το πόρισμα του OLAF για τη διαχείριση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα. 

Ο κ. Αυγενάκης προσθέτει ακόμα ότι «την ίδια στιγμή ξεκίνησε η εισαγγελική έρευνα για την εξαγορά από τη ΔΕΗ της ζημιογόνου εταιρίας που ανήκε στον αντιπρόεδρο της πΓΔΜ, λίγο πριν την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών», υποστηρίζοντας ότι «ένα - ένα τα σκάνδαλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Αυγενάκης υποστηρίζει ότι «η πιο ανήθικη κυβέρνηση που επικαλείται το ηθικό της πλεονέκτημα, αποσυντίθεται σε δημόσια θέα και θα καταρρεύσει με τον χειρότερο τρόπο» και εκτιμά πως «σύντομα, αυτή η κυβέρνηση που παράγει συνεχώς και μόνο σκάνδαλα θα είναι παρελθόν και θα ξημερώσει μια άλλη μέρα για την χώρα».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr