ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης στο «Ακραίως»: Μεγάλη απρέπεια αυτό που έγραψε ο Παπαδημούλης για τον Ιησού

Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου 2018, 12:00 / Ανανεώθηκε 24 Δεκεμβρίου 2018, 12:07
Γεωργιάδης στο «Ακραίως»: Μεγάλη απρέπεια αυτό που έγραψε ο Παπαδημούλης για τον Ιησού
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

«Προσπάθησε να πολιτικοποιήσει τη γέννηση Θεανθρώπου»

Επίθεση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δ. Παπαδημούλη εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, με αφορμή το tweet που ανέφερε ότι οι γονείς του Χριστού ήταν πρόσφυγες.

«Έγραψε μια μεγάλη απρέπεια και προσπάθησε να πολιτικοποιήσει τη γέννηση Θεανθρώπου, το οποίο είναι αδιανόητο. Επίσης έγραψε μια σειρά λαθών. Και θεολογικά γιατί ο Ιωσήφ δεν είναι ο πατέρας του Ιησού. Και ιστορικά, έμπλεξε τους Άραβες με τα Ιεροσόλυμα, εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν Άραβες στην περιοχή, τότε ήταν μια ρωμαϊκή πόλη. Δεν πήγαν ως πρόσφυγες στη Γαλιλαία, αλλά ως επιστρέφοντες για να απογραφούν όπως ήθελε ο αυτοκράτορας. Και η Αίγυπτος ανήκε στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Πρόκειται για θεολογικά απαράδεκτη τοποθέτηση και χρονικά και ιστορικά».

O αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη για το δήμο Αμαρουσίου, έπλεξε το εγκώμιό της, ενώ κατακεραύνωσε όσους ασχολούνται με την εμφάνισή της.

«Εάν η κ. Μαρίνα Πατούλη δεν ήταν υποστηρικτής της ΝΔ, θα τολμούσε να την κρίνει κάποιος για το τι ρούχα φοράει; Δεν θα ήταν όλοι υπόλογοι σεξισμού; Θα πρέπει να ρωτάει πως θα ντύνεται; Ο κάθε άνθρωπος ντύνεται όπως θέλει. Πολεμάμε τον ρατσισμό και τον σεξισμό. Γνωρίζω την άποψη των μαθητών της κ. Μαρίνας Πατούλη και πόσο την αγαπούν. Στην Πεύκη βγήκε πρώτη με διαφορά δημοτική σύμβουλος, δεν είναι ουρανοκατέβατη. Ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα είναι δύο ισχυρές προσωπικότητες, που συναντήθηκαν, παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένεια. Τι θα γίνει στο Μαρούσι θα το κρίνουν οι ψηφοφόροι του. Επίσης σημειώνω ότι είμαι σφοδρός υποστηρικτής του κ. Πατούλη. Ξέρετε γιατί αν κατέβαινε υποψήφιος, πόσο του δίνουν οι δημοσκοπήσεις; Πάνω από 60%. Αυτό σημαίνει ότι οι δημότες τους είναι πολύ ευχαριστημένοι. Τον θέλουμε για περιφερειάρχη, διότι απέδειξε στο Μαρούσι ότι ήταν καλός δήμαρχος. Ο κ. Αμπατζόγλου είναι μια αυτόνομη προσωπικότητα. Είναι στην πρώτη γραμμή στενός συνεργάτης του κ. Μεϊμαράκη. Δεν είναι καινούργιος».

Ερωτώμενος γιατί  δεν τα βρήκε η ΝΔ να είναι σε κοινό ψηφοδέλτιο ο κ. Αμπατζόγλου με την κ. Πατούλη, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Δεν το ξέρω. Ο κ. Μεϊμαράκης είπε στόχος οι αυτοδιοικητικές εκλογές να μην δημιουργήσουν πληγές για τις εθνικές εκλογές».