ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψαριανός: Αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης, θα φύγω εγώ

Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου 2019, 09:00 / Ανανεώθηκε 15 Ιανουαρίου 2019, 09:01
Ψαριανός: Αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης, θα φύγω εγώ
Facebook Twitter Whatsapp

«Δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας στο Ποτάμι».

«Αν δεν διαγραφεί ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι, φεύγω εγώ» υποστήριξε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής του Ποταμιού επιβεβαίωσε πως ο Δανέλλης είχε διαχωρίσει τη θέση του εδώ και καιρό και όπως ανακοίνωσε χθες στον Σταύρο Θεοδωράκη θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ερωτηθείς εάν, αφού ψηφίσει ο Σύρος Δανέλλης, δοθεί στην κυβέρνηση η δυνατότητα να φέρει την Συμφωνία των Πρεσπών, αποχωρήσει ο ίδιος από το Ποτάμι δήλωσε πως αυτό είναι κάτι που δεν έχει ακόμα αποφασίσει, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Γιώργος Αμυράς.

Ο κ.Ψαριανός δήλωσε επίσης πως δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας στο Ποτάμι, και πως ο καθένας ψηφίζει ελευθέρα. Εξήγησε ότι ο λόγος που θα καταψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών είναι το ότι δεν είναι η καλύτερη για την περίσταση λόγω των αγκαθιών της γλώσσας και της εθνότητας, ενώ ξεκαθάρισε πως αν ο Σπύρος Δανέλλης παρέμενε στο Ποτάμι, δεν θα μπορούσε να παραμείνει και ο ίδιος.

Ερωτηθείς για το εάν θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, απάντησε πως αυτό είναι κάτι που δεν έχει αποφασίσει. Ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι εάν αποχωρούσε από το Ποτάμι πριν τις εκλογές, θα παρέμενε ανεξάρτητος, καθώς θεωρεί ανέντιμο να μετακινηθεί από το ένα κόμμα στο άλλο κατά την ίδια κοινοβουλευτική περίοδο.