ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη

Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 23 Ιανουαρίου 2019, 13:14
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη
Facebook Twitter Whatsapp

Ο εκδότης και δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, ύστερα από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συγκλονισμένος είναι και ο πολιτικός κόσμος από την απώλεια του εκδότη και δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, ύστερα από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

«Ο Θέμος Αναστασιάδης υπήρξε από τους πιο σφοδρούς πολέμιους της Αριστεράς και εμού προσωπικά. Η ζωή κι ο θάνατος όμως, έχουν τους δικούς τους κανόνες που επιβάλλουν τον σεβασμό πάνω και πέρα από διαφορές. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, στους φίλους και τους συνεργάτες του», έγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Twitter.

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία τονίζει πως «στη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα. Στη σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του “Πρώτου Θέματος” απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Το Κίνημα Αλλαγής αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ευφυέστατο και πετυχημένο δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο με αστείρευτο χιούμορ στον οποίο χρωστάμε πολλά χαμόγελα της καθημερινότητας μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Θέμο».

Από την πλευρά του, το Ποτάμι εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου και εκδότη και εύχεται θερμά συλλυπητήρια στους φίλους και συναδέλφους του στο Πρώτο Θέμα και κουράγιο στην οικογένειά του».

Και η Ένωση Κεντρώων εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη. «Παρότι "φεύγει" πολύ νέος, ο Θέμος, αφήνει την έντονη σφραγίδα του στο χώρο των ΜΜΕ. Καυστικός, ανατρεπτικός, διεισδυτικός και προ πάντων με αστείρευτο χιούμορ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

 

 Την ίδια ώρα, η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο.