ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λ. Γρηγοράκος στο «Ακραίως»: Αν πάμε καλά στο συνέδριο θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών

Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 / Ανανεώθηκε 10 Φεβρουαρίου 2019, 10:31
Λ. Γρηγοράκος στο «Ακραίως»: Αν πάμε καλά στο συνέδριο θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Στόχος το διψήφιο ποσοστό για το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές

Τον στόχο του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές προσδιόρισε μιλώντας στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

«Θα πάμε σε ένα συνέδριο το οποίο αν πετύχει θα έχουμε διψήφιο ποσοστό στις εκλογές. Αν πείσουμε τους πασόκους που έχουν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι τα έχουν κάνει γης μαδιάμ (....) με ένα καινούργιο αφήγημα θα ζητήσουμε ένα διψήφιο ποσοστό για να είμαστε καταλύτης στην επόμενη Βουλή. Αν πάμε καλά στο συνέδριο θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών. Δεν είμαστε ούτε λαϊκιστές ούτε ακραίοι. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν λαϊκιστές και ακραίοι», σημείωσε ο κ. Γρηγοράκος.

«Το 2012 κάναμε το μεγάλο συμβιβασμό για να ξεφύγει η χώρα από τα αδιέξοδα της», είπε στη συνέχεια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Κατηγόρησε επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «είναι πιο παλιό από το παλιό και πιο Δεξιό από το Δεξιό. Δεν δέχομαι με τίποτα ότι αυτοί είναι το νέο και εμείς το παλιό».

Στη συνέχεια επέκρινε τον πρωθυπουργό γιατί όπως είπε ψέματα και πρόσθεσε πως ο κυνισμός και ο αμοραλισμός του είναι πρωτόγνωρος για το δυτικό κόσμο κατηγορώντας τον για «τυραννική σχέση» με το λαό.