ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Μόνιμα δοτός ο Κοτζιάς – Θα καταθέσω στη Δικαιοσύνη όλα τα αποδεικτικά στοιχεία

Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου 2019, 16:00 / Ανανεώθηκε 18 Φεβρουαρίου 2019, 17:14
Καμμένος: Μόνιμα δοτός ο Κοτζιάς – Θα καταθέσω στη Δικαιοσύνη όλα τα αποδεικτικά στοιχεία
Facebook Twitter Whatsapp

Είχε προηγηθεί η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του κ. Καμμένου από τον κ. Κοτζιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σφοδρή επίθεση κατά του Νίκου Κοτζιά εξαπολύει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε σε βάρος του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.

«Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

 

 

Είχε προηγηθεί η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του κ. Καμμένου από τον κ. Κοτζιά. Στην αναφορά του, την οποία κατάθεσε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του και μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΡΑΤΤΩ Χρήστου Κουτσονάσιου, ο πρώην  υπουργός Εξωτερικών αναφέρει μεταξύ άλλων πως έχει υποστεί εκβιασμούς και απειλές ο ίδιος και η οικογένειά τους.

Σύμφωνα με το lawandorder.gr αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όπως είναι λογικό, οι δυνάμεις της αδράνειας αντέδρασαν. Αντέδρασαν με πολλούς τρόπους, που επιτρέπονται και αποτελούν στοιχείο της ελευθερίας των Ελλήνων και της δημοκρατίας: εκδηλώσεις, πορείες, ομιλίες, προκηρύξεις, αυτοτελή κείμενα, αρθρογραφία και άλλες μορφές καθώς και τους πιο διαφορετικούς συνδυασμούς όλων των προαναφερθέντων. Δίπλα στα πιο πάνω και νόμιμα αναπτύχθηκαν άλλες μορφές αντιπαράθεσης με την κυβερνητική πολιτική που ξεφεύγουν από τα δημοκρατικά πλαίσια και τις αξίες της ελευθερίας.»

Η συνέχεια , όπως σημειώνει, ήταν προσωποποιημένη σε βάρος του, με ανοικτούς εκβιασμούς και απειλές σε αυτόν και στην οικογένειά του. Ο κ. Κοτζιάς αναφέρει πως δέχθηκε εκατοντάδες γράμματα, τηλεφωνικά μηνύματα και ηλεκτρονικά μηνύματα αλλά και σφαίρες που, όπως επισημαίνει, συνοδεύτηκαν από αίμα και χώμα όπου «θα θαβόταν η οικογένειά μου».

Όταν δεν πέρασαν οι ακραίοι εκβιασμοί, υποστηρίζει ο κ. Κοτζιάς, «υπήρξε και υπάρχει προσπάθεια να επιβληθεί με απειλές και εκβιασμούς μια διαφορετική εξωτερική πολιτική στη χώρα. Να αμαυρώσουν με την ψευδή εικόνα που διαδίδουν διάφορα μέσα, στα οποία πιθανόν να έχουν πρόσβαση οι παρανομούντες εκβιαστές, την εξωτερική πολιτική που είχε τα τελευταία χρόνια.»