ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο Τσακαλώτος παραδέχεται δημοσίως τα λάθη του για τα υπερπλεονάσματα

Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 22 Φεβρουαρίου 2019, 12:05
ΝΔ: Ο Τσακαλώτος παραδέχεται δημοσίως τα λάθη του για τα υπερπλεονάσματα
Facebook Twitter Whatsapp

«Αξιέπαινο να αναγνωρίζει κανείς, έστω και καθυστερημένα, τα λάθη του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Αυτονόητη» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την «πρόβλεψη του Ευκλείδη Τσακαλώτου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί στις εκλογές». Παράλληλα, τον ευχαριστεί για τη διαβεβαίωσή του ότι το κόμμα του ως αντιπολίτευση θα στηρίξει το αίτημά της Πειραιώς για τη μείωση των υψηλότατων δημοσιονομικών πλεονασμάτων.

Σε ανακοίνωσή της για τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNBC, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ευχαριστήσει δημοσίως τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο. Όχι τόσο για την αυτονόητη πρόβλεψή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί στις εκλογές, όσο κυρίως για την διαβεβαίωσή του ότι το κόμμα του ως αντιπολίτευση θα στηρίξει το αίτημά της ΝΔ για τη μείωση των υψηλότατων δημοσιονομικών πλεονασμάτων που εκείνος υπέγραψε. Είναι αξιέπαινο να αναγνωρίζει κανείς, έστω και καθυστερημένα, τα λάθη του».

Για το ίδιο θέμα πηγές ΝΔ υπενθύμιζαν πως στο πρόσφατο παρελθόν ο κ. Τσακαλώτος, αναφερόμενος στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, είχε δώσει σε αυτήν τόσες πιθανότητες επιτυχίας όσες και να βγει ο ίδιος ραντεβού με τη Σκάρλετ Γιοχανσον.