ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμυράς στο «Ακραίως»: Έχει χάσει την μπάλα ο Τσίπρας – Εκλογές εδώ και τώρα

Δημοσίευση 12 Μαρτίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 12 Μαρτίου 2019, 12:57
Αμυράς στο «Ακραίως»: Έχει χάσει την μπάλα ο Τσίπρας – Εκλογές εδώ και τώρα
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

«Δεν έχουμε επαφές με τον κ. Θεοδωράκη. Μόνο ένα «γεια» στη Βουλή, λέμε».

Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό άσκησε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Αμυράς στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, με αφορμή το πάγωμα της δόσης του 1 δισ. ευρώ από τους Ευρωπαίους. Παράλληλα, ζήτησε «εκλογές εδώ και τώρα».

«Υπάρχει πρόβλημα στον κυβερνητικό εγκέφαλο. Ούτε μεταρρυθμίσεις κάνουν, ούτε τίποτα. Η δόση του 1 δισ. ευρώ δεν έρχεται, γιατί καθυστερούν διάφορα θέματα, π.χ. γιατί δεν αλλάζει το κομματικό καθεστώς για την πρόσληψη των Γ.Γ. των υπουργείων. Εκλογές εδώ και τώρα και πριν τις ευρωεκλογές. Είναι η μόνη λύση. Έχει χάσει την μπάλα ο Τσίπρας. Σαπίζουν οι επενδύσεις, σαπίζει η χώρα» σημείωσε.

Χαρακτήρισε «αλλοπρόσαλλη» την πρόταση της κ.Ζορμπά για την ανταλλαγή του «Δρομέα» με άλλο σκοπιανό άγαλμα, αφού και όπως είπε, «δεν έχουμε κανένα όφελος και καμία ουσία». Μάλιστα επισήμανε: «όσο λέμε εμείς για ανταλλαγή αγαλμάτων, η γειτονική χώρα σε όλο το διαδίκτυο ονομάζεται Macedonia».

Ο κ. Αμυράς, ο οποίος αποχώρησε από το Ποτάμι, αποκάλυψε ότι «δεν έχουμε επαφές με τον κ. Θεοδωράκη. Μόνο ένα «γεια» στη Βουλή, λέμε», και τον προκάλεσε: «Αφού κρατάει ηχογραφημένα πρακτικά, κρυφά, ας τα δώσει στη δημοσιότητα το Ποτάμι».

Τέλος αρνήθηκε να αποκαλύψει με ποιο κόμμα μιλάει και που θα είναι υποψήφιος: «Περιμένετε λίγες ημέρες και θα ανακοινώσω με λόγια και πράξεις».