ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρωμανός στο «Ακραίως»: Offshore εταιρείες θα μπορούν πλέον να παίρνουν δημόσια έργα

Δημοσίευση 18 Μαρτίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 18 Μαρτίου 2019, 12:38
Ρωμανός στο «Ακραίως»: Offshore εταιρείες θα μπορούν πλέον να παίρνουν δημόσια έργα
Facebook Twitter Whatsapp

«Είναι σχέδιο νόμου του ΥΠΟΙΚ».

Στον ισχυρισμό ότι offshore εταιρείες θα μπορούν πλέον να παίρνουν δημόσια έργα προχώρησε ο τέως αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκος Ρωμανός, στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

«Στις 7 Μαρτίου κατατέθηκε στις επιτροπές της βουλής σχέδιο νόμου βάσει του οποίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα Offshore εταιρείες να παίρνουν δημόσια έργα. Είναι σχέδιο νόμου του ΥΠΟΙΚ, που αίρει την ισχύουσα διάταξη. Δυσκολεύει η διερεύνηση της ροής του χρήματος. Αυτή είναι η πρώτη φορά αριστερά».

Ερωτώμενος για την ημερομηνία των εκλογών. «Δεν μπορώ να ξέρω τι είναι μέσα στο μυαλό του κ. Τσίπρα, που αλλάζει άποψη μέρα τη μέρα. Πιστεύω θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο και θα πάνε όσο πιο αργά μπορούν στις εκλογές. Δίνω πρόβλεψη για Σεπτέμβρη, που υπάρχει πάντα ένα καλό κλίμα, με Οκτώβριο».

Ο κ. Ρωμανός θα είναι υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών και όπως είπε: «Η κάθε κάλπη πρέπει να δώσει ένα πολιτικό μήνυμα. Πολλοί θέλουν ανανέωση, θέλουν να ακούσουν  τις προτάσεις μας. Κάνω διμέτωπο αγώνα, να πείσω καλοπροαίρετα όσους είναι διστακτικοί απέναντί μου και να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που θέλουν να με στηρίξουν».

Όσο για το κλίμα που εισπράττει: «Αυτό που μου λένε οι πολίτες είναι ότι οι δύο τελευταίοι μήνες είναι οι χειρότεροι των πολλών τελευταίων ετών», τόνισε και συνέχισε σημειώνοντας: «για εμένα τρία είναι τα σημαντικά θέματα. Ασφάλεια, μου το λένε όλοι, ‘’φεύγω από το σπίτι κι ανησυχώ για το σπίτι μου’’. Υπογεννητικότητα, πρέπει να δώσουν κίνητρα στους Έλληνες να κάνει παιδιά, μαζί με μείωση φορολογίας».

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr