ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε τροχιά εκλογών η ΝΔ - Εγκύκλιος για εκλογικούς αντιπροσώπους και τηλεφωνικά κέντρα

Δημοσίευση 19 Μαρτίου 2019, 19:00 / Ανανεώθηκε 19 Μαρτίου 2019, 19:08
Σε τροχιά εκλογών η ΝΔ - Εγκύκλιος για εκλογικούς αντιπροσώπους και τηλεφωνικά κέντρα
Facebook Twitter Whatsapp

Με επιστολή του προς τα μέλη της ΝΔ, ο κ. Αυγενάκης τα καλεί να οπλιστούν με δύναμη, αποφασιστικότητα και αφοσίωση και να μπουν ενεργά στον αγώνα, τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα μέχρι τις εκλογές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε προεκλογικούς ρυθμούς βρίσκονται όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη να απευθύνει κάλεσμα στα μέλη της παράταξης να κινητοποιηθούν «ώστε οι εκλογικές μάχες του Μαΐου, να μας βρουν έτοιμους, και νικηφόρους».

Με επιστολή του προς τα μέλη της ΝΔ, ο κ. Αυγενάκης τα καλεί να οπλιστούν με δύναμη, αποφασιστικότητα και αφοσίωση και να μπουν ενεργά στον αγώνα, τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα μέχρι τις εκλογές.

Παράλληλα, επισημαίνει τη σημασία των εθελοντών και σημειώνει: «να μεριμνήσετε έτσι ώστε όλοι οι φίλοι, τα μέλη και στελέχη της παράταξής μας, να συνδράμουν οργανωτικά στην κάλυψη όλων των εκλογικών τμημάτων με εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλη τη χώρα. Οι εθελοντές αποτελούν τον κορμό της οργανωτικής μας ισχύος, ειδικά την ημέρα των εκλογών».

Ο κ. Αυγενάκης υπενθυμίζει τη λειτουργία των εξής ηλεκτρονικών πλατφορμών:α) Ομάδας Εθελοντών με σκοπό την υποστήριξη του τηλεφωνικού κέντρου, τη νομική υποστήριξη και τη διοικητική υποστήριξη (Εγγραφή εδώ: https://nd.gr/mpes-stin- omadaethelonton) , αλλά και

β) Εκλογικών Αντιπροσώπων με σκοπό την διασφάλιση της ορθής διεξαγωγής των εκλογών σε όλα τα εκλογικά τμήματα. (Εγγραφή εδώ: https://nd.gr/eka)

Ολόκληρη η επιστολή του Λευτέρη Αυγενάκη στα μέλη της ΝΔ:

«Αξιότιμα Μέλη της Ν.Δ.,

Βρισκόμαστε 67 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές του Μαΐου, που θα ανοίξουν το δρόμο για την πολιτική αλλαγή στη χώρα μας. Εκλογές στις οποίες ο Ελληνικός λαός θα βροντοφωνάξει «ως εδώ» στην παρακμή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι επιτακτικό το διάστημα αυτό να κινητοποιηθούμε, έτσι ώστε οι εκλογικές μάχες του Μαΐου, να μας βρουν έτοιμους, και νικηφόρους. Σας καλώ να οπλιστείτε με δύναμη, αποφασιστικότητα και αφοσίωση και να μπείτε ενεργά στον αγώνα, τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα μέχρι τις εκλογές.

Ο Πρόεδρός μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ακούραστα περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, και βρίσκεται κοντά στους πολίτες της χώρας μας, όπως και πάρα πολλά στελέχη μας, μεταφέροντας τις θέσεις του προγράμματος μας και το μήνυμα αλλαγής που πρεσβεύουμε.

Σας ζητώ να ενισχύσετε με την παρουσία σας τα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας που ήδη έχουν ανακοινωθεί, καθώς και τις εκδηλώσεις που οργανώνονται σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. Σας προτρέπω να σταθείτε δίπλα στους υποψηφίους των Αυτοδιοικητικών, και των Ευρωεκλογών, αποδεικνύοντας πως η Νέα Δημοκρατία είναι μια οικογένεια, μία πανίσχυρη παράταξη, μία γροθιά.

Τέλος, θέλω να σας θυμίσω την ουσιαστική σημασία των εθελοντών την κρίσιμη αυτή περίοδο των εκλογών, και να σας προτρέψω να μεριμνήσετε έτσι ώστε όλοι οι φίλοι, τα μέλη και στελέχη της παράταξής μας, να συνδράμουν οργανωτικά στην κάλυψη όλων των εκλογικών τμημάτων με εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλη τη χώρα. Οι εθελοντές αποτελούν τον κορμό της οργανωτικής μας ισχύος, ειδικά την ημέρα των εκλογών.

Για τον σκοπό αυτό λειτουργούν, στην ιστοσελίδα του Κόμματος μας, ηλεκτρονικές πλατφόρμες:

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr