ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος στο «Ακραίως»: Δεν πρέπει κανένα κόμμα να συμπεριλάβει τη Λοΐζου στο ψηφοδέλτιό του

Δημοσίευση 22 Μαρτίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 26 Μαρτίου 2019, 18:39
Λοβέρδος στο «Ακραίως»: Δεν πρέπει κανένα κόμμα να συμπεριλάβει τη Λοΐζου στο ψηφοδέλτιό του
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Δεν δικαιούται σήμερα κανένα κόμμα να τη συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Η μομφή Κοτζιά για αλλαγές προσώπων από την κυβέρνηση που γίνονται με γνώμονα όχι το εθνικό συμφέρον, αλλά «υπέρ τρίτων» σχετίζεται με τις επερχόμενες εκλογές. Είναι απόπειρα πολιτικής επιρροής ενόψει εκλογών» υποστήριξε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ και ζήτησε από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τη θέση της.  

Σχολιάζοντας το θέμα που έχει προκύψει με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωβουλή, κ. Λοΐζου, η οποία φέρεται να εισέπραττε επί πεντέμισι χρόνια τη σύνταξη της θανούσας μητέρας της τόνισε: «Είναι τεράστιο θέμα δεοντολογίας, αν ισχύει. Δεν δικαιούται σήμερα κανένα κόμμα να τη συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του. Και ο ΣΥΡΙΖΑ και όλοι έχουμε καταδικάσει την περίπτωση αυτή. Θεωρώ ότι κάποιος με ποινικό πρόβλημα έπρεπε να το πει.  Αυτοί που παρήγαγαν έξαλλη κριτική στο παρελθόν, δεν μπορεί να είχαν στο ψηφοδέλτιό τους τέτοιο πρόσωπο».

Τέλος αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis και το πόρισμα της εσωτερικής έρευνας, που έκανε λόγο για μη χρηματισμό πολιτικών προσώπων, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε: «Ότι ενέργειες έκανα, όταν πήγαν να με σπιλώσουν οι συμμορίτες δεν τις δημοσιοποίησα. Σας λέω πρώτη φορά ότι έστειλα δύο επιστολές στη Novartis και έλεγα γιατί δεν αντιδράτε; Μου απάντησαν εμείς κάνουμε δικές μας έρευνες και συνεργαζόμαστε με τις αρχές. Ο έλεγχος γίνεται από τρίτο πρόσωπο. Η κεντρική εταιρεία αποφάνθηκε αυτό και εγώ είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αυτό».