ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΜΑΡ: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Δημοσίευση 8 Απριλίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 22 Απριλίου 2019, 15:50
ΔΗΜΑΡ: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη
Facebook Twitter Whatsapp

Συνεχίζονται οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις στην κεντροαριστερά στον απόηχο της σύμπλευσης Θεοχαρόπουλου με ΣΥΡΙΖΑ.

Επανέρχεται η Δημοκρατική Αριστερά, μετά την ανακοίνωση 28 πρώην μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, οι οποίοι κατήγγειλαν αντικαταστατικούς όρους συνεδρίασης προκειμένου να υπάρχει απαρτία και δημιουργία τεχνητής πλειοψηφίας.

Το κόμμα του Θανάση Θεοχαρόπουλου επαναλαμβάνει ότι πρόκειται για στελέχη του ΚΙΝΑΛ και τονίζει δηκτικά: «Είναι θλιβερό και πρωτοφανές στην πολιτική ζωή της χώρας οργανωμένα μέλη και στελέχη άλλου κόμματος (ΚΙΝΑΛ) να επιχειρούν απροκάλυπτη παρέμβαση στις εσωτερικές δημοκρατικές διαδικασίες και τις πολιτικές επιλογές της ΔΗΜΑΡ», αναφέρεται σε απάντηση του γραφείου Τύπου της ΔΗΜΑΡ και σημειώνεται: «Τα ανυπόστατα επιχειρήματα τους μέσω διαρροών έχουν ήδη απαντηθεί. Επαναλαμβάνουμε: το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι τα 28 πλέον διαγραμμένα μέλη της Κ.Ε. , ανέφεραν πως «μια περιορισμένη ηγετική ομάδα με προσωπικές στρατηγικές από τα 81 μέλη της Κ.Ε διέγραψε όσους όχι μόνο εξελέγησαν στην νέα Κ.Ε του ΚΙΝΑΛ αλλά και όσους υπήρχαν «υποψίες» για συμπάθεια προς το ΚΙΝΑΛ, μειώνοντας τον αριθμό της Κ.Ε στους 51», ώστε να υπάρχει πλειοψηφία που θα ψηφίσει υπέρ της συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr