ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Νικολαΐδης: «Αυτοί που με εκβιάζουν, ας πουν ποιοι είναι»

Δημοσίευση 18 Απριλίου 2019, 17:00 / Ανανεώθηκε 18 Απριλίου 2019, 17:51
Αλ. Νικολαΐδης: «Αυτοί που με εκβιάζουν, ας πουν ποιοι είναι»
Facebook Twitter Whatsapp

Ο ολυμπιονίκης και υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην προσπάθεια πολιτών να αφαιρέσουν το όνομά του από το γυμναστήριο στο Μαυροβούνι Σκύδρας.

Μέσω ανάρτησης του στο facebook, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης απαντά στους «Πολίτες Σκύδρας», οι οποίοι συγκεντώνουν υπογραφές προκειμένου να αφαιρεθεί το όνομά του από το γήπεδο. Στην επιστολή τους, οι «Πολίτες Σκύδρας» αναφέρουν ότι ο ολυμπιονίκης «υποστηρίζει δημόσια την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει το όνομα Μακεδονία στους βόρειους γείτονες μας».

Στην απάντησή του, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή, τους καλεί να μιλήσουν επώνυμα, ώστε να ενημερωθούν όλοι σχετικά με το ποιο ποιο κομμάτι της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν και ποιους εκπροσωπούν.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Αλ.Νικολαΐδη:

«Το ΔΑΚ Σκύδρας αποφασίστηκε να ονομαστεί "Αλέξανδρος Νικολαΐδης" σαν αναγνώριση στις επιτυχίες μου να φέρνω Ολυμπιακά μετάλλια για την Ελλάδα τιμώντας το εθνόσημο. Για τους λίγους "δημοκράτες" που με εκβιάζουν να αποσυρθώ από την πολιτική και τις Ευρωεκλογές γιατί δεν έχω όπως λένε ως αθλητής το δικαίωμα να ασχοληθώ με την πολιτική, έχω να πω τα εξής: Να συνεχίσουν να κάνουν αυτά που πιστεύουν, να μαζέψουν υπογραφές για να αποσυρθεί το όνομα μου από το γήπεδο.

Κι εγώ όμως με τη σειρά μου θα συνεχίσω τιμώντας τον εαυτό μου και την πατρίδα μου, μιλώντας δημόσια με καθαρό λόγο δηλώνοντας υπεύθυνα αυτά που πρεσβεύω. Αν έχουν το θάρρος, ας μιλήσουν κι αυτοί επώνυμα, ενημερώνοντας μας ποιους εκπροσωπούν, ποιο κομμάτι της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν και σε ποια μεριά της ζυγαριάς της δημοκρατίας ανήκουν».