ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γερουλάνος απέπεμψε υποψήφια δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού του

Δημοσίευση 19 Απριλίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 19 Απριλίου 2019, 13:41
Ο Γερουλάνος απέπεμψε υποψήφια δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού του
Facebook Twitter Whatsapp

Μοιράστηκαν φυλλάδια με την υποψηφιότητα της σε παιδιά δημοτικού σχολείου, μαζί με το πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για τις παιδικές κατασκηνώσεις.

Με μία λιτή, αλλά αυστηρή ανακοίνωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, ενημέρωσε ότι η Χριστίνα Βασιλείου δεν είναι πλέον υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού του, «Αθήνα είσαι εσύ».

Όπως εξηγεί ο κ. Γερουλάνος προέβη σε αυτή την απόφαση, γιατί «Δεν νοείται οποιαδήποτε χρήση δομών και διαδικασιών του Δήμου για προεκλογική εκστρατεία. Είναι θέμα αρχής». Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, ο κ. Γερουλάνος αντέδρασε ακαριαία με το που υπέπεσε στην αντίληψη του ότι η κυρία Βασιλείου έβαλε το προεκλογικό της φυλλάδιο μέσα στο ένθετο «Παιδικές Εξοχές Δήμου Αθηναίων 2019» που δόθηκε σε μαθητές.

Νωρίτερα, είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από προεκλογικό υλικό της συγκεκριμένης υποψήφιας, που μοιράστηκε σε δημοτικό σχολείο της Κυψέλης, μαζί με το πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για τις παιδικές κατασκηνώσεις. Τα φυλλάδια για τις κατασκηνώσεις δίνονται στα σχολεία και μοιράζονται από τους δασκάλους στα παιδιά και δεν είθισται να συμπεριλαμβάνουν προεκλογικά φυλλάδια οποιουδήποτε υποψήφιου.

Η Χριστίνα Βασιλείου είναι εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων των παιδικών εξοχών, Πρόεδρος Επιτροπής Πιστοποίησης Παιδικών Σταθμών και Αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών. Ο κύριος λόγος που ο Παύλος Γερουλάνος την είχε επιλέξει να είναι στον συνδυασμό του ήταν ότι η συγκεριμένη είχε φροντίσει για την έγκαιρη εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου στο Μάτι, τη μέρα της φονικής πυρκαγιάς.

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr