ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύρτσος στο «Ακραίως»: Οι κουτοπονηριές και οι μπλόφες του κ. Τσίπρα δεν περνάνε πια

Δημοσίευση 24 Απριλίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 3 Μαΐου 2019, 17:48
Κύρτσος στο «Ακραίως»: Οι κουτοπονηριές και οι μπλόφες του κ. Τσίπρα δεν περνάνε πια
Facebook Twitter Whatsapp

«Είναι το μεγαλύτερο πολιτικό και επικοινωνιακό αυτογκόλ για το ΣΥΡΙΖΑ, που έχω δει» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ για την υπόθεση Κυμπουρόπουλου.

Σκληρή γλώσσα κατά του πρωθυπουργού χρησιμοποίησε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, με αφορμή την υπόθεση του κ. Κυμπουρόπουλου.

«Είναι το μεγαλύτερο πολιτικό και επικοινωνιακό αυτογκόλ για το ΣΥΡΙΖΑ, που έχω δει» σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι το επίπεδο της σημερινής εξουσίας του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του».

Και συνέχισε με ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό «Ο κ. Τσίπρας το 2015 είχε δημοτικότητα 60%, μάγευε τα πλήθη, και τώρα έχει 25%, όσο και ο Β. Λεβέντης. Οι κουτοπονηριές και οι μπλόφες δεν περνάνε πια».

Υποστήριξε επίσης: «Στο ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκαν πολλούς ψηφοφόρους από το ΠΑΣΟΚ, αλλά ποτέ δεν θέλησαν να γίνουν μαζικό κόμμα. Είναι ένας κλειστός μηχανισμός εξουσίας του $% του ΣΥΡΙΖΑ, που άλλους εξυπηρετεί, άλλους λασπώνει, άλλους συκοφαντεί, και αυτό είναι βαθιά αντιδημοκρατικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ προέρχεται από την κομμουνιστική αριστερά από την πλευρά Τσαουσέσκου. Έχουν μια βιτρίνα εξευρωπαϊσμού, αλλά όταν βρίσκονται υπό πίεση ο κόσμος τρομάζει. Είναι λογική εξέλιξη της ποιότητας και της δομής του ΣΥΡΙΖΑ».