ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για «ντου» αναρχικών σε πολιτικές εκδηλώσεις: Ευθεία επίθεση στη δημοκρατία

Δημοσίευση 15 Μαΐου 2019, 21:00 / Ανανεώθηκε 15 Μαΐου 2019, 21:34
ΝΔ για «ντου» αναρχικών σε πολιτικές εκδηλώσεις: Ευθεία επίθεση στη δημοκρατία
Facebook Twitter Whatsapp

«Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της: Η ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας. Οτιδήποτε τη διαταράξει θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις ταυτόχρονες επιθέσεις αντιεξουσιαστών σε εκδηλώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Η ταυτόχρονη επίθεση αναρχικών σε προεκλογικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες ήταν μάλιστα παρόντες οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην Πρόεδρος του Κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν είναι απλά και μόνον άλλο ένα κρούσμα βίας από τα πολλά που ζούμε καθημερινά στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει η ΝΔ και συνεχίζει:

«Συνιστά ευθεία επίθεση στη δημοκρατία. Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της: Η ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας. Οτιδήποτε τη διαταράξει θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα».