ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γρηγοράκος: Θα κοστίσει στις εκλογές ο διωγμός Βενιζέλου

Δημοσίευση 4 Ιουνίου 2019, 09:00 / Ανανεώθηκε 4 Ιουνίου 2019, 10:51
Γρηγοράκος: Θα κοστίσει στις εκλογές ο διωγμός Βενιζέλου
Facebook Twitter Whatsapp

«Χωρίς τον Βενιζέλο το ΚΙΝΑΛ θα βρεθεί σε αποσύνθεση».

«Θα κοστίσει στις εκλογές ο διωγμός Βενιζέλου» υποστήριξε ο βουλευτής Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Λεωνίδας Γρηγοράκος στον ΣΚΑΪ και σημείωσε: «Χωρίς τον Βενιζέλο το ΚΙΝΑΛ θα βρεθεί σε αποσύνθεση. Είδατε πως αντιμετώπισε η κοινωνία το συμβάν του Σαββάτου».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στην απόφαση της προέδρου του κόμματος, λέγοντας πως «ο διωγμός Βενιζέλου θα κοστίσει στις εκλογές. ΉΤαν άκαιρη η παρέμβαση της αρχηγού».

Ο κ. Γρηγοράκος έκανε λόγο για «λάθος στιγμή, λάθος και άκαιρη απόφαση» και πρόσθεσε: «Θα μπορούσαν να είχαν συζητήσει εδώ και πολύ καιρό, όχι το Σάββατο πριν τις εκλογές. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο και στη μη εκλογή Κατσιφάρα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Αποδυναμώνει το ΚΙΝΑΛ αυτή η κίνηση».

«Η κίνηση αυτή αποδυναμώνει το ΚΙΝΑΛ. Σέβομαι τις απόψεις του κ. Βενιζέλου, έχει μια ευθυκρισία,έχει μια ιδιαιτερότητα όταν μιλάει στη Βουλή, όλοι τον άκουγαν γιατί είχε κάτι να πει. Το Κοινοβούλιο χωρίς τον Βενιζέλο θα είναι πιο ορφανό, πιο φτωχό σε παραγωγή πολιτικής. Ο Βενιζέλος δεν είναι αναλώσιμος. Δεν τελειώνει, τον θέλει ο ελληνικός λαός».

Ερωτώμενος αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, σε περίπτωση που συγκεντρώσει χαμηλότερο ποσοστό από τις ευρωεκλογές, η απάντησή του ήταν αποστομωτική: «Το θεωρώ αυτονόητο»!

Στη συνέχεια, ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε πως «φαίνεται ότι το ΚΙΝΑΛ θέλει αυτοδύναμη τη ΝΔ», ενώ απαντώντας στα περί συνεργασίας του κόμματος με τη ΝΔ είπε πως «η χώρα δεν μπορεί να μείνει χωρίς κυβέρνηση».

«Μας γυρίζει πίσω η απόφαση αυτή, δεν θα φύγει κανένας ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ για να ψηφίσει ΚΙΝΑΛ», συμπλήρωσε.