ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για τη φονική θεομηνία στη Χαλκιδική

του Γιώργου Δ. Ευθυμίου - Δημοσίευση 11 Ιουλίου 2019, 14:00 / Ανανεώθηκε 11 Ιουλίου 2019, 14:41
Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για τη φονική θεομηνία στη Χαλκιδική
Facebook Twitter Whatsapp

«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με τους νεκρούς από το φονικό μπουρίνι να ανέρχονται στους επτά και δεκάδες τραυματίες να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια με ανάρτησή του στα social media. 

«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της καταστροφικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική και να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση σε όσους νοσηλεύονται. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την αποκατάσταση των ζημιών», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Πότε θα γίνουν οι επισκέψεις Μητσοτάκη στα υπουργεία που αναβλήθηκαν λόγω της καταστροφής

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποιεί συνεχώς συσκέψεις με αρμόδιους υπουργούς και φορείς, ενώ ανέβαλε το σημερινό πρόγραμμα του προκειμένου να συμβάλλει και ο ίδιος στον συντονισμό των ενεργειών για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Η επίσκεψή του πρωθυπουργού στο υπουργείο Παιδείας η οποία αναβλήθηκε λόγω της διαχείρισης των συνεπειών της χθεσινής κακοκαιρίας, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 9 το πρωί. Για τους ίδιους λόγους για αύριο μετατέθηκε και η προγραμματισμένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης η οποία θα γίνει στις 5 το απόγευμα.