ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτόπαπας: Χωρίς περιεχόμενο η κριτική στη Φ. Γεννηματά

Δημοσίευση 12 Ιουλίου 2019, 21:00 / Ανανεώθηκε 12 Ιουλίου 2019, 21:36
Πρωτόπαπας: Χωρίς περιεχόμενο η κριτική στη Φ. Γεννηματά
Facebook Twitter Whatsapp

Τι απάντησε ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά στους επικριτές της αυτόνομης πορείας του κόμματος μετά τις εθνικές εκλογές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε όσους επικρίνουν την ξεκάθαρη θέση της Φώφης Γεννηματά υπέρ της αυτόνομης πορείας του ΚΙΝΑΛ και δηλώνουν δυσαρεστημένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου, απάντησε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο Χρήστος Πρωτόπαπας.

«Αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έστω αυτό το μη ικανοποιητικό δεν θα μιλάγαμε τώρα. Δεν άκουσα καμία άλλη πρόταση απ' αυτή που παρουσίασε η πρόεδρος παρά μόνο κριτική χωρίς περιεχόμενο», τόνισε ο κ. Πρωτόπαπας.

Καθησύχασε όσα στελέχη ζήτησαν μέτωπο με τη ΝΔ, λέγοντας ότι θα γίνει δυναμική αντιπολίτευση αρχής γενομένης από τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. «Εκει όχι μόνο θα απαντήσουμε αλλά θα διατυπώσουμε τη δική μας πρόταση», τόνισε και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με τη Σοσιαλδημοκρατία γιατί θα κάνει ισοπεδωτική αντιπολίτευση.

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας ανέφερε τέλος ότι θα γίνει πλήρης συζήτηση πώς από το 44% το 2009, έφτασε στο 4,6% το 2015 μέχρι το σημερινό 8%, που μπορεί να μην ικανοποιεί αλλά είναι ανοδικό.