ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Έγινε το πρώτο βήμα για τη διάσωση της Creta Farms

Δημοσίευση 22 Ιουλίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 22 Ιουλίου 2019, 12:50
Άδωνις Γεωργιάδης: Έγινε το πρώτο βήμα για τη διάσωση της Creta Farms
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Είχε προηγηθεί η πρωτοβουλία του υπουργού να καλέσει τους ιδιοκτήτες προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της εταιρίας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, με τους μεγαλομετόχους της Creta Farms τους κ.κ. Μάνο και Τάκη Δομαζάκη, οι οποίοι συνυπέγραψαν το "MOU” για να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή που θα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της εταιρείας. 

Όπως ενημερώνει ο υπουργός διασφαλίζονται έτσι οι θέσεις εργασίας και υπάρχει προσδοκία ότι με την ανάπτυξη της εταιρίας θα δημιουργηθούν πολλές περισσότερες.

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ευχαρίστησε στη δήλωσή του και τον υφυπουργό Υποδομών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος τον κατήυθυνε σωστά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αναλυτικά, η δήλωση του υπουργού:

«Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνω ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο βήμα για τη διάσωση της εταιρίας “Creta Farms”. Και οι δύο βασικοί μέτοχοι, οι κ.κ. Κώστας Δομαζάκης και Μάνος Δομαζάκης υπέγραψαν το Memorandum of Understanding (MoU) με τις τέσσερις πιστώτριες τράπεζες και έτσι όλοι δεσμεύονται σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και με συγκεκριμένη διαδικασία για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή που θα οδηγήσει τη σπουδαία αυτή εταιρία σε ένα ακόμη λαμπρότερο μέλλον. Διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας και υπάρχει προσδοκία ότι με την ανάπτυξη της εταιρίας θα δημιουργηθούν πολλές περισσότερες.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους δύο βασικούς μετόχους διότι έδειξαν θάρρος και εποικοδομητικό πνεύμα συνεργασίας και τον υφυπουργό Υποδομών και βουλευτή Ρεθύμνης, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που με ενημέρωσε για αυτό το θέμα και με κατηύθυνε σωστά για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr