ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκνευρισμός Γεννηματά με Μητσοτάκη: «Δεν χαρίζομαι σε κανέναν!»

του Παναγιώτη Τζαννετάτου - Δημοσίευση 22 Ιουλίου 2019, 22:00 / Ανανεώθηκε 26 Ιουλίου 2019, 07:38
Εκνευρισμός Γεννηματά με Μητσοτάκη: «Δεν χαρίζομαι σε κανέναν!»
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

«Δεν χαρίζομαι σε κανένα όπως δεν το έκανα με τον Τσίπρα δεν θα το κάνω και εδώ και είναι απαράδεκτο να διαστρεβλώνει τις θέσεις ενός πολιτικού αρχηγού»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βαθύτατα ενοχλημένη από τη στάση του πρωθυπουργού απέναντι στο κόμμα της εμφανίστηκε η Φώφη Γεννηματά αμέσως μετά το τέλος των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, αρχικά απάντησε στην αιχμή του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής για τη στάση της έναντι του ασύλου, καλώντας τον να ακούει τις δημόσιες τοποθετήσεις της και όχι την παραφιλολογία από τα «παπαγαλάκια». «Του είπαμε καθαρά φέρε το νόμο Διαμαντοπούλου να τον ψηφίσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνομιλία της με δημοσιογράφους.

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τη στάση του κόμματός της στη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση και την αλλαγή του άρθρου 54 για την πλειοψηφία άμεσης εφαρμογής του εκλογικού νόμου, η κ. Γεννηματά είπε πως θα πρέπει πρώτα να ακούσει την πρόταση της ΝΔ, να δεσμευτεί δημόσια ο πρωθυπουργός και μετά να τοποθετηθεί για τη στάση της.

«Δεν χαρίζομαι σε κανένα όπως δεν το έκανα με τον Τσίπρα δεν θα το κάνω και εδώ και είναι απαράδεκτο να διαστρεβλώνει τις θέσεις ενός πολιτικού αρχηγού», κατέληξε εμφανώς ενοχλημένη.