ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειρωνείες Κυρίτση για το οικόπεδο στο Μάτι: «Καθαρίστηκαν τα κλαδιά - Συγχαρητήρια και για τις κρέμες»

Δημοσίευση 23 Αυγούστου 2019, 16:00 / Ανανεώθηκε 23 Αυγούστου 2019, 16:47
Facebook Twitter Whatsapp

Πήγε ο πρωθυπουργός να πάρει τα credits… Πολλά συγχαρητήρια, 20 λεπτά μίλαγαν για πώς μάζεψαν τα κλαδιά», είπε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης που καθάρισαν οικόπεδο με κλαδιά» δήλωσε ο τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος της Αυγής Γιώργος Κυρίτσης, σχολιάζοντας δηκτικά την εκκαθάριση του οικοπέδου στο Μάτι, το οποίο επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός. Ο κ. Κυρίτσης, βρισκόταν στο στούντιο του ΣΚΑΪ κατά τη ζωντανή σύνδεση του σταθμού με την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μάτι και αντιμετώπισε με ειρωνεία τον καθαρισμό του οικοπέδου από τους τόνους καύσιμης ύλης.

«Μου έκανε κι εμένα εντύπωση ότι επί 20 λεπτά, μιλούσε ο πρωθυπουργός σε ζωντανή σύνδεση για το ότι καθαρίστηκε ένα οικόπεδο από ξερά κλαδιά, μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, πολλά συγχαρητήρια, εξαιρετικά σημαντικό», συνέχισε την ειρωνική αντιμετώπιση ο κύριος Κυρίτσης.

Στο ίδιο κλίμα ήταν και η αντιμετώπισή του για το θέμα της αποζημίωσης των φαρμάκων των εγκαυματιών του Ματιού από τον ΕΟΠΥΥ, όπου, είπε: «Τώρα θα αποζημιώνονται και οι κρέμες, πάρα πολύ καλά, πολλά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που θα δώσει και τις κρέμες», ενώ αρνήθηκε ότι δεν αποζημιώνονταν όλα τα φάρμακα επί ΣΥΡΙΖΑ.