ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας από την Πάτρα: «Πανδημοκρατικό προσκλητήριο σε όλους τους Έλληνες για τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής»

Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου 2019, 20:00 / Ανανεώθηκε 15 Οκτωβρίου 2019, 20:50
Facebook Twitter Whatsapp

«Πάρτε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας. Μια νέα πολιτική θέλουμε να την κάνουμε πράξη»

«Πάρτε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας. Μια νέα πολιτική θέλουμε να την κάνουμε πράξη». Αυτό δήλωσε από την Πάτρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες για ένταξη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ταυτόχρονα εξαπέλυσε επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας.

«Απευθύνω κάλεσμα συμμετοχής, ένα πανδημοκρατικό προσκλητήριο σε όλους τους Έλληνες. Έχουμε σαν στόχο να δημιουργήσουμε ένα ορμητικό ποτάμι για να φτιάξουμε την παράταξη της νέας εποχής που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κάνει αισθητή την παρουσία του και θα αποκτήσει το πρόγραμμα με τις ριζικές τομές για να διεκδικήσουμε την αλλαγή στην πορεία του τόπου», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

«Εμείς ως κυβέρνηση δεν κάναμε χατίρια σε ολιγάρχες για να παίρνουμε αντίδωρα στήριξης. Γι αυτό μας λένε πως είμαστε απομονωμένοι στην κοινωνία. Καλώ τους καναλάρχες να έρθουν μια ημέρα στις περιοδείες που κάνω για να δουν πόσο απομονωμένοι είμαστε. Τις πρώτες 100 ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, διαψεύστηκαν πρόωρά όσοι πίστεψαν ότι θα γινόταν πράξη οι βασικές υποσχέσεις της. Κατάφερε να διαψεύσει το τρίπτυχο του ψέματος και της εξαπάτησης πάνω στο οποίο έκανε προεκλογική εκστρατεία ο κ. Μητσοτάκης: Μακεδονία, Μάτι, πρόσφυγες. Θυμηθείτε τι λέγανε προεκλογικά για τα τρία αυτά ζητήματα», συνέχισε.