ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις Βρυξέλλες ο Τσίπρας – Συνάντηση με Γιούνκερ – Αυτό είναι το πρόγραμμά του

Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου 2019, 07:00 / Ανανεώθηκε 16 Οκτωβρίου 2019, 08:00
Στις Βρυξέλλες ο Τσίπρας – Συνάντηση με Γιούνκερ – Αυτό είναι το πρόγραμμά του
Facebook Twitter Whatsapp

Θα συμμετάσχει στην Προπαρασκευαστική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ταξίδι στις Βρυξέλλες θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, για να παρευρεθεί στην Προπαρασκευαστική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει στο πρόγραμμά του μια σειρά από συναντήσεις, ξεκινώντας από το ραντεβού με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει και την περιοδεία του εντός συνόρων, έχοντας ως στόχο να επισκεφθεί και τους 54 νομούς της Ελλάδας, θα έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα και στις Βρυξέλλες.

Την Πέμπτη, στις 9 το πρωί, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ-Μαρία Σασόλι, ενώ στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τα προεδρεία των Ευρωομάδων της Αριστεράς, των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και των Πρασίνων.

Στις 12:45, ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στην προπαρασκευαστική του PES και στις 16:00 θα δώσει το «παρών» στο ετήσιο φόρουμ State of Europe που διοργανώνει το think tank «Friends of Europe».