ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι έγραψε το «κοντέρ» τις πρώτες 12 ώρες λειτουργίας του iSYRIZA

του Αντώνη Αντζολέτου - Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου 2019, 16:00 / Ανανεώθηκε 16 Οκτωβρίου 2019, 17:55
Τι έγραψε το «κοντέρ» τις πρώτες 12 ώρες λειτουργίας του iSYRIZA
Facebook Twitter Whatsapp

Στο εγχείρημα έχει δώσει μεγάλη έμφαση ο Αλέξης Τσίπρας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αισιόδοξοι εμφανίζονται στην Κουμουνδούρου από τις πρώτες 12 ώρες λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας www.isyriza.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 4.000 εγγραφές, ενώ η επισκεψιμότητα είναι ιδιατέρως υψηλή. Υπενθυμίζεται πως απαιτείται η παρουσία του κάθε νέου μέλους στην τοπική οργάνωση που ανήκει προκειμένου να παραλάβει την κάρτα του και να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Πριν ξεκινήσει η καμπάνια, από την ημέρα των εκλογών μέχρι και την πρόσφατη Κεντρική Επιτροπή,  είχαν εγγραφεί 5.500 νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα πριν την 7η Ιουλίου αριθμούσε περίπου 30.000 μέλη. Ο στόχος οι εγγεγραμένοι να αντιστοιχούν με το 10% του τελευταίου εκλογικού ποσοστού τοποθετεί τον πήχη στις 180.000 αν και αρκετά στελέχη από την πρώτη στιγμή είχαν τονίσει πως είναι υπεροβολικά αισιόδοξος.

Στο εγχείρημα έχει δώσει μεγάλη έμφαση ο Αλέξης Τσίπρας και για αυτό το λόγο θα προσπαθήσει να είναι παρών στις περισσότερες από τις περιοδείες που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε χθες από την Πάτρα ότι το κάλεσμα απευθύνεται στην κοινωνία ώστε «μέσα από την πλατφόρμα isyriza.gr να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήριο συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες».