ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ σε Γεωργιάδη για Novartis: «Να μας πει ποιοι πολιτικοί χρηματίστηκαν»

Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 20 Οκτωβρίου 2019, 19:55
ΣΥΡΙΖΑ σε Γεωργιάδη για Novartis: «Να μας πει ποιοι πολιτικοί χρηματίστηκαν»
Facebook Twitter Whatsapp

Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά διευκρινήσεις από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στην ελβετική τηλεόραση, στις οποίες, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, ο υπουργός λέει ότι «εταιρείες όπως η Novartis δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς, αλλά σώσουν ζωές».

«"Σκευωρία" και η παραδοχή Γεωργιάδη για χρηματισμό της Novartis σε πολιτικούς;», αναρωτιέται στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

 «Νομίζαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης τα είχε πει όλα όταν δήλωσε πως έχασε πάσα ιδέα για το FBI επειδή έχει στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis. Ο λαλίστατος υπουργός της Ν.Δ. όμως είχε και αλλά να δώσει. Αποφάσισε να λύσει οριστικά τον γρίφο γύρω από το σκάνδαλο Novartis. Μιλώντας στην ελβετική τηλεόραση παραδέχτηκε χωρίς ντροπή επί λέξει: "Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες, όπως η Novartis, δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, αλλά την ίδια στιγμή σώζουν ζωές"».

Για να καταλήξει: «Μετά από αυτές τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ίδιο να πει ποιοί πολιτικοί χρηματίστηκαν αλλά και την επόμενη τοποθέτηση της Ν.Δ. περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis».