ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Να μας πει ποιοι πολιτικοί χρηματίστηκαν»-Απάντηση Γεωργιάδη: «Αλλοίωσαν όσα είπα»

Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 20 Οκτωβρίου 2019, 19:23
ΣΥΡΙΖΑ: «Να μας πει ποιοι πολιτικοί χρηματίστηκαν»-Απάντηση Γεωργιάδη: «Αλλοίωσαν όσα είπα»
Facebook Twitter Whatsapp

Διευκρινήσεις ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση – Τι απαντά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιθετική ανακοίνωση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το ντοκιμαντέρ που παρουσίασε η ελβετική τηλεόραση σχετικά με το σκάνδαλο Novartis.

Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εμφανίζεται να μιλά με τη δημοσιογράφο, τονίζοντας ότι δεν δεχόταν υποδείξεις από την εταιρεία για το ποια φάρμακα να εγκρίνει το υπουργείο Υγείας για διάθεση στην ελληνική αγορά, και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «πρέπει να καταλάβετε πως εταιρείες όπως η Novartis, μπορεί να δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς αλλά σώζουν ανθρώπινες ζωές».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να απαντήσει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, υποστηρίζοντας ότι αλλοιώθηκαν και ότι σκέφτεται να προχωρήσει σε αγωγή.

«Στη Novartis έχω κάνει Αγωγή και εκδικάζεται σε λίγες μέρες. Οι δηλώσεις μου στην κυρία από την Ελβετία μαγνητοσκοπήθηκαν και από εμένα, τις έχω και όχι σε κοπτοραπτική όπως τις μετέδωσαν. Θα αποφασίσω εντός των ημερών εάν η αλλοίωση των όσων είπα είναι λόγος Αγωγής και εκεί», έγραψε χαρακτηριστικά απαντώντας στον Κώστα Βαξεβάνη.

Στη συνέχεια μάλιστα με νέο twitter, αποκάλυψε την ακριβή απομαγνητοφώνηση των όσων είπε. «Κάποιοι αποφάσισαν να απομονώσουν μία φράση για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Εδώ η ακριβής απομαγνητοφώνηση των όσων πράγματι είπα εγώ στην Ελβετική τηλεόραση, από τα οποία κάποιοι αποφάσισαν να απομονώσουν μία φράση για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Στο τέλος η δημοσιογράφος λέει: "ναι σωστά έχετε απόλυτο δίκιο"... περαστικά» γράφει συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Μετά από αυτές τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ίδιο να πει ποιοί πολιτικοί χρηματίστηκαν αλλά και την επόμενη τοποθέτηση της Ν.Δ. περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.