ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγκούσης: Επιβεβαιώσαμε από την ΕΛ.ΑΣ. τα περιστατικά εφόδου αστυνομικών στο «Joker»

Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου 2019, 08:00 / Ανανεώθηκε 21 Οκτωβρίου 2019, 14:49
Ραγκούσης: Επιβεβαιώσαμε από την ΕΛ.ΑΣ. τα περιστατικά εφόδου αστυνομικών στο «Joker»
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

«Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι' αυτές τις αδιανόητες εξελίξεις που γυρίζουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία σε πολύ σκοτεινές εποχές»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην επιβεβαίωση των περιστατικών εφόδου αστυνομικών σε κινηματογράφους όπου προβάλλεται η ταινία «Joker», προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ., όπως ενημερώνει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Ραγκούσης.

«Εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επικοινώνησα επίσημα με την Ελληνική Αστυνομία για να διακριβώσουμε εάν πράγματι αστυνομικοί επενέβησαν σε κινηματογράφους προκειμένου να ελέγξουν την ηλικία νέων θεατών. Η επίσημη επιβεβαίωση των περιστατικών αυτών από την ΕΛ.ΑΣ, προκάλεσε την άμεση αντίδρασή μας. Αντίδραση η οποία θα γενικευτεί απέναντι σε αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα με την ενεργοποίηση κάθε κοινοβουλευτικού μέσου», αναφέρει ο κ. Ραγκούσης που κάνει λόγο για επιστροφή σε σκοτεινές εποχές:

«Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι' αυτές τις αδιανόητες εξελίξεις που γυρίζουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία σε πολύ σκοτεινές εποχές».