ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη: Είναι κανονικότητα για τη ΝΔ – Ζητά αποπομπή Σαλμά

Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 9 Νοεμβρίου 2019, 12:21
Σκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη: Είναι κανονικότητα για τη ΝΔ – Ζητά αποπομπή Σαλμά
Facebook Twitter Whatsapp

Τι λένε από την Κουμουνδούρου 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τηλεφωνική παρέμβαση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάριου Σαλμά για εκκρεμή δικαστική υπόθεση που τον αφορά, καταγγέλλει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με ανακοίνωσή της.

Με αφορμή την καταγγελία αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «κανονικότητα» για τη Νέα Δημοκρατία.

«Η κανονικότητα των ωμών παρεμβάσεων στη δικαιοσύνη είναι η κανονικότητα της ΝΔ», σχολιάζουν αρχικά από την Κουμουνδούρου και συνεχίζουν: «Πιστεύαμε ότι το θράσος της ΝΔ εξαντλήθηκε στην προσπάθειά της να πείσει την ελληνική κοινωνία ότι  το σκάνδαλο Novartis δεν είναι σκάνδαλο αλλά σκευωρία. Κάναμε λάθος.

Η καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για ωμή παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ, Μάριου Σαλμά, ο οποίος απαίτησε τηλεφωνικά από Δικαστή και Εισαγγελέα "την επίσπευση της εκκρεμούς δικαστικής υπόθεσης που τον αφορά", επιβεβαιώνει ποια είναι η αντίληψη της ΝΔ για τη διάκριση των εξουσιών».

«Σήμερα όλοι καταλαβαίνουν ποια είναι η κανονικότητα της ΝΔ στην οποία επέστρεψε ο τόπος. Η κανονικότητα της αυθαιρεσίας και των ωμών παρεμβάσεων στη δικαιοσύνη, η κανονικότητα του κράτους της Δεξιάς. Σε μια χώρα της ΕΕ που δεν προσομοιάζει με την Ουγγαρία του Όρμπαν, θα αναμέναμε το αυτονόητο: Μετά την καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ο Πρωθυπουργός σήμερα κιόλας να ζητήσει την παραίτηση του βουλευτή του», καταλήγει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ.