ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Το πρόγραμμα, το λογότυπο και το σύνθημα του 13ου Συνεδρίου

Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 13 Νοεμβρίου 2019, 18:50
ΝΔ: Το πρόγραμμα, το λογότυπο και το σύνθημα του 13ου Συνεδρίου
Facebook Twitter Whatsapp

Την πρώτη μέρα του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού

Συνεδρίασε την Τετάρτη η οργανωτική επιτροπή του 13ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Αποφάσισε μεταξύ άλλων το επίσημο λογότυπο, το σύνθημα και το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, στο Metropolitan Expo του Αεροδρομίου Αθηνών.

Την πρώτη μέρα του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη. Tην έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου οι εργασίες θα συνεχιστούν με τις ομιλίες των εκπροσώπων των κομμάτων. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών και οι τοποθετήσεις των συνέδρων στο πλαίσιο των δύο θεματικών ενοτήτων του Συνεδρίου:

Ι. «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον Λαϊκισμό».

ΙΙ. «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας».

Στο τέλος της ημέρας, θα διεξαχθεί νυχτερινός συμβολικός αγώνας δρόμου 4km, προκειμένου να ενισχυθεί η μάχη εναντίον της κακοποίησης των γυναικών.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής 1η Δεκεμβρίου, με την τελική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τη Ν.Δ., τα πρόσωπα που έχουν προσκληθεί, οι παράλληλες δραστηριότητες και εν γένει η θεματολογία του συνεδρίου επιβεβαιώνουν ότι το κόμμα παραμένει ανοιχτό στην κοινωνία και τους πολίτες και αναδεικνύουν τη σύγχρονη φυσιογνωμία της.

Όλες οι πληροφορίες για το 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου https://synedrio.nd.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr