ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Διαματάρη για το μεταπτυχιακό του: Παρακολούθησα τα μαθήματα, αλλά δεν πήρα πτυχίο για οικονομικούς λόγους

Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου 2019, 19:00 / Ανανεώθηκε 2 Δεκεμβρίου 2019, 21:49
Απάντηση Διαματάρη για το μεταπτυχιακό του: Παρακολούθησα τα μαθήματα, αλλά δεν πήρα πτυχίο για οικονομικούς λόγους
Facebook Twitter Whatsapp

Τι απαντά ο υφυπουργός μετά τις συζητήσεις που προκλήθηκαν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέση για τα όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες αναφορικά με το αν είναι ή όχι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Columbia πήρε με γραπτή του δήλωση ο υφυπουργός εξωτερικών κ. Α. Διαματάρης.

Έτσι, υποστήριξε πως ενώ παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, οικονομικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να αποκτήσει τον σχετικό τίτλο σπουδών.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Διαματάρη:

«Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο βιογραφικό μου σημείωμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών.

Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού».