ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα «Αυγής»-Γεωργιάδη για πλειστηριασμούς - «Ρεσιτάλ κυνισμού» - «Διαστρέβλωση»

Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου 2020, 10:00 / Ανανεώθηκε 23 Ιανουαρίου 2020, 18:34
Άγρια κόντρα «Αυγής»-Γεωργιάδη για πλειστηριασμούς - «Ρεσιτάλ κυνισμού» - «Διαστρέβλωση»
Facebook Twitter Whatsapp

Τα tweets του υπουργού Ανάπτυξης 

Για «χλευασμό των δανειοληπτών που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους» κατηγορεί η εφημερίδα «Αυγή» τον Άδωνι Γεωργιάδη. Αφορμή στάθηκε δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης ότι μετά τις 30 Απριλίου αρχίζουν οι πλειστηριασμοί, επισημαίνοντας «σας το λέω από τώρα για να μην χαλάσουμε τότε τις καρδιές μας».

Η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της κάνει λόγο για «ρεσιτάλ κυνισμού», με τον υπουργό Ανάπτυξης να απαντά μέσω Twitter.

«Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας έχει πάει σε άλλα επίπεδα. Το κόμμα που είχε ψηφίσει τη λήξη της προστασίας Ά κατοικίας την 31η Δεκ 2019 με εγκαλεί, που προσπαθώ να προειδοποιήσω τους δανειολήπτες ώστε να ενταχθούν στην πλατφόρμα προστασίας, πριν τη λήξη της 30 Απριλίου 2020», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε δεύτερο Tweet ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, έγραψε: «Το κόμμα που ως κυβέρνηση είχε συλλάβει έως και τον πρώην βουλευτή και υπουργό του, για τις τότε αντιδράσεις του στους πλειστηριασμούς που επέτρεψε με τους νόμους του ο Σύριζα, εγκαλεί εμένα για αναλγησία! Οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου δεν εξηγείται αλλιώς!». 

Σε τρίτο Tweet ο υπουργός Ανάπτυξης τονίζει: «Για να το πούμε λοιπόν καθαρά. Όσοι πράγματι ενδιαφέρονται για όσους κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, και εγώ ενδιαφέρομαι, πρέπει να προειδοποιήσουν και να ενημερώσουν τον κόσμο να πάει άμεσα να κάνει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πριν την λήξη της στις 30
Απριλίου».