ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανάρτηση του Αλεξιάδη για την περιπέτεια της υγείας του - Θα παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο

Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου 2020, 20:00 / Ανανεώθηκε 24 Ιανουαρίου 2020, 11:40
Η ανάρτηση του Αλεξιάδη για την περιπέτεια της υγείας του - Θα παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο
Facebook Twitter Whatsapp

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλά είναι τα νέα για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνα Αλεξιάδη, που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Αλεξιάδης έγραψε: «Στο ΓΝΑ Γεννηματάς, εξετάσεις μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Είμαι καλά, ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον και τις ευχές».

Ο κ. Αλεξιάδης διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεννηματάς έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ωστόσο, σύμφωνα με το νοσοκομείο, ο κ. Αλεξιάδης θα παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

«Ο κ. Αλεξιάδης προσήλθε σήμερα 21/1/2020 και ώρα 17:00 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Εξωτερικά Νευρολογικά Ιατρεία του ΓΝΑ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» για επεισόδιο απώλειας συνείδησης. Έγινε ο απαραίτητος εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη Νευρολογική Κλινική για περαιτέρω έλεγχο», τονίζεται στην ανακοίνωση.