ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση – βόμβα Ζαγοράκη για εισήγηση ΕΕΑ: Εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ ανεξαρτητοποιούμαι – Επιβεβαίωση Newpost

Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου 2020, 23:00 / Ανανεώθηκε 3 Φεβρουαρίου 2020, 14:37
Δήλωση – βόμβα Ζαγοράκη για εισήγηση ΕΕΑ: Εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ ανεξαρτητοποιούμαι – Επιβεβαίωση Newpost
Facebook Twitter Whatsapp

«Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία» 

Με ανεξαρτητοποίηση από τη Νέα Δημοκρατία απειλεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης σε περίπτωση τελικά υλοποιηθεί η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ.

«Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του κ. Ζαγοράκη:

«Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς:

Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί».

Η εν λόγω ανακοίνωση επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το Newpost. Ότι δηλαδή δεν υπήρχε πληροφορία περί άμεσης πρόθεσης για παραίτησή του από τη ΝΔ. Κάτι που έκανε και ο ίδιος σαφές, με τη δήλωσή του, καθώς, απλώς απείλησε με παραίτηση.