ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα γυρίζει ο μειονοτικός δήμαρχος στη Ροδόπη μετά το σάλο: Παραποιήθηκαν τα όσα είπα στην Τουρκία

Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου 2020, 16:00 / Ανανεώθηκε 13 Φεβρουαρίου 2020, 16:05
Τα γυρίζει ο μειονοτικός δήμαρχος στη Ροδόπη μετά το σάλο: Παραποιήθηκαν τα όσα είπα στην Τουρκία
Facebook Twitter Whatsapp

Κάνει λόγο μάλιστα για «σκόπιμη παραποίηση» των όσον είχε πει «κατά τη μετάφραση» της ομιλίας του, από «ορισμένους κύκλους»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στην Προύσα της Τουρκίας, ο δήμαρχος Ιάσμου, τώρα τα… μαζεύει, εξαπολύοντας μάλιστα επίθεση σε δημοσιογράφους και εφημερίδα που είχε κάνει πρωτοσέλιδο τα όσα προκλητικά φέρεται να είχε πει.

Κάνει λόγο μάλιστα για «σκόπιμη παραποίηση» των όσον είχε πει «κατά τη μετάφραση» της ομιλίας του, από «ορισμένους κύκλους».  

Η ανακοίνωση του δημάρχου Ιάσμου

«Σχετικά με την παρουσία μου στην Προύσα Τουρκίας, ξεκαθαρίζω ότι οι δηλώσεις μου παραποιήθηκαν σκόπιμα κατά τη μετάφραση τους από ορισμένους κύκλους.

Ο κος Κοττάκης και ορισμένοι τοπικοί δημοσιογράφοι προσπαθούν να επιβιώσουν δημοσιογραφικά δημιουργώντας εθνικά επικίνδυνα σενάρια. Επίσης οι ίδιοι κύκλοι ενοχλούνται με την παρουσία μειονοτικού Δημάρχου στον Ίασμο και το γεγονός ότι η παρούσα δημοτική αρχή είναι εξαιρετικά δραστήρια, αποτελεσματική, δεν διακρίνει, σέβεται και αναδεικνύει την πολυπολιτισμικότητα και την αρμονική συμβίωση των δύο σύνοικων στοιχείων.

Έχω απόλυτη γνώση και συναίσθηση της ιδιότητας μου, τιμώ τη χώρα μου, δεσμεύομαι πιστά από το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.

Εξυπακούεται δε ότι οποιαδήποτε σκέψη ή αναφορά σχετικά με την εδαφική ακεραιότητα ή κυριαρχία της χώρας μας με βρίσκει κάθετα αντίθετο»

Μουμίν Οντέρ

Δήμαρχος Ιάσμου»

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr