ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαγγελόπουλος: «Αποκαλύφθηκε ότι η κ. Ράικου είχε καταχωνιάσει έγγραφο του FBI - Προκύπτει δωροδοκία Έλληνα πολιτικού από τη Novartis»

Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου 2020, 12:00 / Ανανεώθηκε 17 Φεβρουαρίου 2020, 12:11
Παπαγγελόπουλος: «Αποκαλύφθηκε ότι η κ. Ράικου είχε καταχωνιάσει έγγραφο του FBI -  Προκύπτει δωροδοκία Έλληνα πολιτικού από τη Novartis»
Facebook Twitter Whatsapp

«Διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι, επίορκοι και τα λίγα γιουσουφάκια τους στον Τύπο έχουν στρατευθεί στον βρώμικο πόλεμο της πολιτικής μου δίωξης»

Σε δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, έχει έγγραφο του FBI, από το οποίο προκύπτει ότι «Έλληνας πολιτικός είχε δωροδοκηθεί από τη Novartis», αναφέρεται με σημερινή του δήλωση ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του κ. Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής: 

«Από δημοσιεύματα του Τύπου αποκαλύφθηκε ότι η κα Ράϊκου είχε καταχωνιάσει έγγραφο του FBI, το οποίο ευτυχώς δεν "καταστράφηκε" από πλημμύρες ή άλλες φυσικές καταστροφές. Από το έγγραφο αυτό προκύπτει ότι Έλληνας πολιτικός είχε δωροδοκηθεί από τη Novartis. Διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι, επίορκοι και τα λίγα γιουσουφάκια τους στον Τύπο έχουν στρατευθεί στον βρώμικο πόλεμο της πολιτικής μου δίωξης».