ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμαρχος Αν. Σάμου στο «Εκτός Γραμμής» για νέες δομές: «Σηκώνουμε σταυρό και δεχόμαστε χημικά»

Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου 2020, 11:00 / Ανανεώθηκε 25 Φεβρουαρίου 2020, 11:34
Δήμαρχος Αν. Σάμου στο «Εκτός Γραμμής» για νέες δομές: «Σηκώνουμε σταυρό και δεχόμαστε χημικά»
Facebook Twitter Whatsapp

 «Η κυβέρνηση επέλεξε να κόψει τον διάλογο»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για την κατάσταση στη Σάμο και τις ενέργειες των κατοίκων για να σταματήσουν τα έργα για τη νέα κλειστή δομή μίλησε ο δήμαρχος της ανατολικής πλευράς, Γιώργος Στάντζος.

«Σήμερα είμαστε στο βουνό όλοι. Αφήσαμε τις δουλειές μας, αφού αυτό επέλεξε χθες το βράδυ η κυβέρνηση, η οποία δεν έδινε διέξοδο για να παραμείνουμε στα σπίτια μας και στις δουλειές μας. Ήταν μια αρνητική κλιμάκωση, διέκοψαν τον διάλογο και αυτό μας εξέπληξε», τόνισε ο κ. Στάντζος στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε:

«Είμαστε τα νησιά που έχουν υποφέρει περισσότερο από όλους και δεχόμαστε χημικά και καταστολή. Πρόκειται για ένα εθνικό θέμα και θέλει συνδιαχείριση. Τον σταυρό τον σηκώνουμε μόνοι μας. Σε εμάς ο σταυρός, σε εμάς η καταστολή και ένα μέλλον αβέβαιο. Έβγαλαν τον κόσμο στο βουνό, επιλογή του ήταν να είναι στις δουλειές τους».

Για τις νέες δομές: «Ήδη κατασκευάζεται ένα κέντρο. Αν με ρωτάτε εγώ δεν θα ήθελα καμία δομή στον τόπο μου. Γίνεται μία 1.500 θέσεων και ξαφνικά επιτάσσεται μια έκταση 6-8 φορές πάνω από αυτήν. Αν γίνει αυτό, δηλαδή μια επίσημη δομή τόσων ανθρώπων, τι θα δούμε την άνοιξη αν πληθύνουν κι άλλο οι ροές;»

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr