ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρωμανός στο «Ραντάρ»: «Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποιούν μια εθνική μάχη»

Δημοσίευση 24 Μαρτίου 2020, 09:00 / Ανανεώθηκε 24 Μαρτίου 2020, 09:49
Ρωμανός στο «Ραντάρ»: «Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποιούν μια εθνική μάχη»
Facebook Twitter Whatsapp

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ απάντησε για ορισμένες «φωνές» της αντιπολίτευσης, οι οποίες όπως τόνισε «εργαλειοποιούν» την «πρωτόγνωρη μάχη» με τον κορωνοϊό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Νίκος Ρωμανός, ξεκαθάρισε ότι υπάρχει στήριξη από όλα τα κόμματα, ωστόσο υπάρχουν «φαινόμενα» που δεν πραγματοποιούν υπεύθυνη αντιπολίτευση.

«Στόχος του κόμματος είναι αυτά τα μηνύματα που περνάμε μέσω της καμπάνιας που τρέχει και μέσω των μέτρων της κυβέρνησης, είναι να μας βγάλουν μέχρι το πικ του κορωνοϊού και μετά την ύφεσή του, όπου θα γυρίσουμε στην κανονικότητα», τόνισε μεταξύ άλλων στον Alpha 98,9 και το «Ραντάρ», με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο και απάντησε για την ένταση που υπάρχει με τον ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα αντιμετώπισης του Covid—19:

«Είναι μια πρωτόγνωρη εθνική μάχη. Επίσημα έχω δει δηλώσεις στήριξης από όλα τα κόμματα. Δυστυχώς υπάρχουν φαινόμενα που δεν βλέπουμε στην πράξη της υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ο κ. Τσίπρας που δίνει τη γραμμή στο κόμμα του δεν μπορεί να θεωρηθεί ακραίως. Βγήκε και έδωσε συνέντευξη το Σαββατοκύριακο και είπε ότι ο ιός σκοτώνει τον φιλελευθερισμό και τον καπιταλισμό. Πάνω σε αυτό το αφήγημα είδαμε να στηρίζεται μια ρητορικοί ότι εμείς είμαστε οι κακοί που θέλουμε τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και τι θα κάναμε χωρίς δημόσιο σύστημα υγείας. Είναι εργαλειοποίηση μιας εθνικής μάχης για να έρθει ο άλλος να πει ότι θέλει ΣΔΙΤ. Δεν είναι στιγμή αυτή να ανοίξει τέτοια κουβέντα».

Για τον ρόλο του κόμματος πίσω από την κυβέρνηση: «Από τη μία είναι να περνάμε τα μηνύματα των πολιτών της κοινωνίας στην κυβέρνηση και από την άλλη να προετοιμάζουμε τον κόσμο για όλα αυτά που κάνει η κυβέρνηση. Κάνουμε ότι μπορούμε και θα κριθούμε όλοι».

Για την πρόταση του Παύλου Πολάκη να βοηθήσει εθελοντικά την ομάδα του ΕΚΑΒ: «Είναι στα θετικά, στο να υπάρχει συνεννόηση. Αν θα γίνει αποδεχτή και το πόσο ειλικρινής είναι θα κριθεί. Δεν υπογράφω για τα όσα λέει ο κ. Πολάκης».