ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονες αντιδράσεις για Καψώχα - Κατέβασε την χυδαία ανάρτηση ρίχνοντας ευθύνες στα... τρολ

Δημοσίευση 26 Μαρτίου 2020, 10:00 / Ανανεώθηκε 26 Μαρτίου 2020, 10:18
Έντονες αντιδράσεις για Καψώχα - Κατέβασε την χυδαία ανάρτηση ρίχνοντας ευθύνες στα... τρολ
Facebook Twitter Whatsapp

Η ανάρτηση του στελέχους του Γραφείου Τύπου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε σάλο με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκαστεί να την κατεβάσει χωρίς ωστόσο να απολογηθεί για τον λόγο του ή έστω να ζητήσει μια συγγνώμη.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η χυδαία ανάρτηση του δημοσιογράφου και στελέχους του Γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρη Καψώχα, με την οποία κατηγόρησε μεταξύ άλλων την κυβέρνηση ότι με τη διαχείριση της πανδημίας στην ουσία «ιδιωτικοποιεί την ατομική ευθύνη» απειλώντας ανοικτά με χυδαίο τρόπο πως «όταν γυρίσω θα τους γ@@@@σω».
Η ανάρτηση αυτή του στελέχους του Γραφείου Τύπου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε σάλο με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκαστεί να την κατεβάσει χωρίς ωστόσο να απολογηθεί για τον λόγο του ή έστω να ζητήσει μια συγγνώμη.
Στη νέα του ανάρτηση αναφέρει ότι τα όσα έγραψε με κατακλείδα τη φράση «όταν γυρίσω θα τους γ@@@σω» δεν συνιστούν απειλή και ότι για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν φταίνε τα... τρολ που προσπάθησαν να σπεκουλάρουν με τη συγκεκριμένη φράση.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Επειδή έγινε πολύς θόρυβος με μια ανάρτηση που χρησιμοποίησα παραφραστικα τον Καραϊσκάκη, καλό θα είναι να μην θεωρούν το συγκεκριμένο δάνειο ως κάποιου είδους απειλή. Επειδή τα διάφορα τρολ απομόνωσαν τη συγκεκριμενη φράση και προσπάθησαν να σπεκουλαρουν, παραβλέποντας την ουσία της ανάρτησης που δεν είναι τίποτε άλλο από τις ευθύνες της διαχείρισης της πανδημίας, να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για απειλή, δεν έχω τη δύναμη άλλωστε να το κάνω, αλλά για μια υπόσχεση ότι με το όπλο της δημοσιογραφικής μου πένας, θα αποκαλύπτω όλα τα περίεργα, μόλις τελειώσει με το καλό η πανδημία. Και για να σταματήσει η σπεκουλα αποσύρω και τη δημοσίευση.»

 

Η ανάρτηση που κατέβασε

 

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr