ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι απάντησε ο Τσίπρας για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών

Δημοσίευση 8 Απριλίου 2020, 21:00 / Ανανεώθηκε 8 Απριλίου 2020, 21:53
Τι απάντησε ο Τσίπρας για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών
Facebook Twitter Whatsapp

Θέση για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών πήρε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέση και επίσημα αναφορικά με τα σενάρια για πρόωρες εκλογές πήρε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο κ. Τσίπρας σε μια σκληρή τοποθέτηση, υποστήριξε: «Όποιος αυτές τις ημέρες διεξάγει δημοσκοπήσεις και ρωτάει για εκλογές, όταν το βασικό ερώτημα είναι το πόσοι θα βρίσκονται μαζί μας, νομίζω ότι διαπράττει έναν απίστευτο κυνισμό σε ό,τι αφορά την ενασχόληση με τα κοινά. Δεν μπορώ να σκεφτώ σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες ότι το μυαλό των πολιτικών δυνάμεων είναι στην προσμέτρηση πολιτικών ποσοστών, πόσω δε μάλλον σε πολιτικές εξελίξεις εν μέσω πανδημίας».

«Εάν αυτός είναι ο τρόπος που το σκέφτεται ο πρωθυπουργός, να ξέρετε ότι θα υποστεί τεράστια ζημιά, δεν θα του το συγχωρήσει ο λαός. Έχει μια νωπή λαϊκή εντολή, πρέπει να μας πει με ποιο σχέδιο θα βγάλει τη χώρα από την κρίση. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν μπορούμε να σχεδιάσουμε με ασφάλεια το εάν θα γίνουν οι πανελλαδικές τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, και μπορούμε να σχεδιάσουμε το εάν θα κάνουμε εκλογές τον Σεπτέμβριο;», διερωτήθηκε.