ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρωμανός στο «Ραντάρ»: Τα SMS και τα fake news για την άρση των μέτρων

Δημοσίευση 10 Απριλίου 2020, 09:00 / Ανανεώθηκε 10 Απριλίου 2020, 10:46
Ρωμανός στο «Ραντάρ»: Τα SMS και τα fake news για την άρση των μέτρων
Facebook Twitter Whatsapp

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΝΔ αναφέρθηκε στην κριτική που άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις περί άρσης των περιοριστικών  μέτρων.

Στην κριτική του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα σε πληροφορίες και εκτιμήσεις για πιθανές ημερομηνίες που θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για άρση των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο Νίκος Ρωμανός.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha και την εκπομπή «Ραντάρ» με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΝΔ τόνισε ότι «με το Παρατηρητήριο Fake News προσπαθούμε να δίνουμε μια απάντηση σε πράγματα που διακινούνται κυρίως στο Διαδίκτυο. Κάποια από αυτά μπορεί να συνδέονται με συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ενώ πολλές φορές υπάρχει απόσταση ανάμεσα στο δημοσίευμα και σε αυτό που μεταδίδεται στο Διαδίκτυο».

Όπως είπε ο κ. Ρωμανός, μετά τα δημοσιεύματα για το υποτιθέμενο σχέδιο άρσης περιοριστικών μέτρων μετά τις 27 Απριλίου, «υπήρξαν SMS που έλεγαν ότι μετά τις 27 του μήνα θα γίνει άρση των μέτρων. Σε αυτό αναφέρθηκε και ο κ. Πέτσας χθες και ο κ. Χαρδαλιάς προχθές».